+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Uden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Hielkema Testequipment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

In deze functie word je door ervaren collega's opgeleid om klimaattestsystemen te bouwen en te onderhouden. Je werkt veel buiten de deur, bij verschillende klanten, en je krijgt je eigen bedrijfsbus. Daarmee ga je naar locaties om nieuwe testapparatuur te installeren of te repareren. Je hebt ook regelmatig contact met je team en met de mensen die zorgen dat je alles hebt wat je nodig hebt. Benieuwd naar onze vacature? Lees door!
 

Volledige vacaturetekst

In deze uitdagende fulltime functie zul je door je collega-monteurs worden ingewerkt. Je gaat samen, bij klanten op locatie, klimaattestsystemen bouwen, modificeren, testen en controleren. Maar al vrij snel ben je zelf met een volledig ingerichte eigen bedrijfsbus onderweg om dagelijks bij gerenommeerde klanten op locatie nieuwe testapparatuur te installeren of service- en reparatiewerkzaamheden te verrichten. Uiteraard kom je regelmatig in Uden voor technisch overleg, het aanvullen/ophalen van onderdelen en je hebt dagelijks contact met collega-monteurs, de binnendienst, werkvoorbereiding en directie.



Gevraagd

Deze functie zou uitstekend kunnen passen bij praktisch ingestelde kandidaten met een passende technische opleiding (bijv. elektrotechniek, werktuigbouw, mechatronica, koeltechniek of besturingstechniek) en bij voorkeur al enige werkervaring als monteur. Heb jij twee rechterhanden waarmee je graag sleutelt aan machines of installaties? Wil jij deel uitmaken van een hecht en ervaren team? Dan willen we je graag toevoegen aan de serviceafdeling! Ook pas afgestudeerde technisch Mbo-ers met een gezonde ambitie nodigen wij van harte uit om te reageren.



Aanbod

Hielkema Testequipment heeft je veel te bieden. Je gaat werken in een gezellig Brabants familiebedrijf met een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden zoals een goed salaris, veel vrije tijd, bedrijfskleding en je krijgt de ruimte om je, door middel van trainingen en cursussen, verder te ontwikkelen en door te groeien. De servicemonteur krijgt uiteraard een eigen bedrijfsbus met professioneel gereedschap, telefoon en tablet. Een 4-daagse werkweek is mogelijk.



Bedrijfsomschrijving


Hielkema Testequipment BV in Uden heeft zich sinds 1991 gespecialiseerd in de verkoop en service van temperatuurkasten, klimaatkasten, thermal shock kasten, klimaatkamers, ovens en andere testapparatuur. Deze apparaten worden in de industrie en ontwikkelingsinstituten gebruikt om producten te testen en te zien of deze tegen extreme condities bestand zijn. Naast standaardapparatuur, die het bedrijf importeert uit Japan en de U.S.A., levert Hielkema ook apparatuur op klantspecificatie inclusief een uitstekende serviceverlening, reparatie en kalibratie.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in