+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.
Laad meer vacatures

Stage Take The Stage Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

CSU

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Stage

Vacature in het kort

Dompel jezelf onder in een unieke stage-ervaring bij CSU's Take The Stage, een concept voor en door studenten. Grijp deze kans om je creativiteit te uiten door het organiseren van evenementen, het leggen van nieuwe contacten en meer. Geniet van de vrijheid om jezelf te ontwikkelen binnen een toekomstgerichte organisatie, met een stagevergoeding en een gratis sportabonnement als extraatjes. Enthousiast om meer te leren? Verken de volledige details hieronder!
 

Volledige vacaturetekst

Aan de slag bij CSU

Locatie: Uden 
Uren: 24 - 40 per week 
Periode: vanaf augustus/ september 2024

Take The Stage, het interne stagebureau van CSU, is op zoek naar een nieuwe stagiair. Take The Stage is een nieuw en uniek concept voor en vooral ook door studenten. Om dit concept verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar een nieuwe stagiair.

Julia en Matthew gaan bijna afstuderen en gaan het project verlaten waardoor er een plek vrijkomt voor jou!

Hier kan jij helemaal je creativiteit kwijt met veel verschillende bezigheden. Denk onder andere aan: een introductiedag organiseren voor alle stagiaires, nieuwe contacten leggen met scholen, werven van potentiële nieuwe stagiairs en het onderhouden van de interne en externe communicatie. Maar, er is nog veel meer waar wij je graag tijdens een gesprek over inlichten.

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland.

Misschien even kritisch kijken naar of dit nog steeds de juiste taken zijn. Ik kan me voorstellen dat bv wervingsplannen en gesprekken voeren als sollicitatie niet meer in het takenpakket vallen.  

Wat verwachten wij van jou:

  • Je volgt een HBO of WO opleiding. Er zijn diverse richtingen van opleidingen waarin het mogelijk om aan te kunnen sluiten aan dit concept. Denk aan de richting HR, communicatie, bedrijfskunde etc. Vraag vooral naar de mogelijkheden!
  • Je bent zelfstandig en kan goed omgaan met vrijheid en verantwoordelijkheid. Je vindt het leuk om een uitdagende kans met beide handen aan te pakken.

Bij CSU kom je te werken in een succesvolle en toekomstgerichte organisatie waarbij aandacht is voor jou en je collega’s, een leuke werksfeer en teamspirit centraal staan. CSU is als familiebedrijf een van de beste werkgevers van Nederland.


Voor de beste mensen

… hebben wij de beste stages. We hebben je heel wat te bieden.

  • Door het unieke en nieuwe concept is deze stage anders dan alle andere stages! 
  • Veel contact met leeftijdsgenoten, dat is namelijk precies de doelgroep voor Take The Stage! 
  • Je hebt super veel in te brengen en voegt daardoor echt iets toe. 
  • Je krijgt veel vrijheid om jezelf te ontwikkelen tot de professional die je wilt worden. 
  • Je hebt het comfort van een groot bedrijf, wat veel mogelijkheden met zich meebrengt. Wij zijn de koploper in de schoonmaakbranche! 
  • We snappen hoe belangrijk het is dat je beloond wordt voor je werk. Een stagevergoeding spreekt bij ons voor zich. Maar we bieden nog zoveel meer! Er zijn veel mogelijkheden om je te ontwikkelen en een netwerk op te bouwen.
  • Ook krijg je een gratis sportabonnement van ons!
  • Mogelijkheid tot deelname bij de MDT missie. Dit is een maatschappelijke diensttijd missie waarin jongeren fysieke en mentale grenzen verleggen, contact leggen en maatschappelijke impact creëren.

 


Medewerkers maken het verschil

Onze collega’s zijn de ‘beste mensen’ en daar kun jij onderdeel van zijn. Samen met jou kunnen wij een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. 


Aan het werk

Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor deze stage. Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Julia Rademaker en Matthew Herbst (nog) huidige stagiairs Take The Stage, beantwoorden je vragen via de mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Ook kan je nog kijken op: .

We hebben begrip voor acquisitie maar we stellen het niet op prijs als bedrijven op deze advertentie reageren om hun diensten aan te bieden

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in