+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.

Financial controller Uden

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

CSU

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.228 - € 6.040 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als Financial Controller bij een toonaangevend bedrijf, maak je deel uit van een nieuw team dat zich richt op statutaire rapportage. Je werkt samen met professionals in financiële rollen en draagt bij aan het beheersen van de planning- en controlcyclus. Geniet van unieke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, de mogelijkheid tot thuiswerken met alle benodigde faciliteiten, een aantrekkelijk keuzebudget en een waarderingstantieme. Wil jij jouw talenten laten zien? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Dit ga je doen

Locatie: Uden, Eindhoven, Houten, Barendrecht, Den Haag, Amsterdam of Apeldoorn - Hybride
Uren: 32 - 40 uur per week

Als Financial Controller maak je deel uit van een nieuwe afdeling die verantwoordelijk is voor alle statutaire reporting, zoals de jaarrekening en de periode-afsluiting voor CSU, Tzorg en Zizo. De functie van Financieel Controller is een verantwoordelijke functie. Met jouw actuele kennis van wet- en regelgeving neem je waardevolle bagage mee.    

Je rapporteert aan de Manager Financial Control en werkt samen in een team van Financial Controllers. De afdeling heeft als doel de gehele planning- en controlcyclus te beheersen. Ook werk je regelmatig samen met andere medewerkers in financiële rollen zoals Financial Accountants, Business Controllers en de afdeling Accounting Operations.  

Dit ga je doen als Financial Controller: 

  • Jij faciliteert het budgetproces, verzorgt periodieke rapportages en stelt jaarrekeningen op. Daarbij hoort onder andere de budgettool, planning, controle en rapportages. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat we altijd ‘in control’ zijn. 

  • Balansposten worden door jou periodiek geanalyseerd en aangesloten. Eventuele correctieboekingen worden door jou voorbereid en voorzien van de juiste bijlage. Je boekt deze boeking zelf niet in, maar levert deze aan bij de Financial Accountant. 

  • Je onderhoudt contact met de accountant in verband met de accountantscontrole. Daarbij maak jij de planning per business unit en zorgt dat alle gegevens juist en tijdig in het balansdossier staan. 

  • Je overziet de gehele administratie van een Businessunit en hebt een leidende rol in de periodeafsluiting. Dit doe je conform een uniform beleid en samen met je collega's zorg je voor de juiste,volledige en tijdige periodeafsluiting.  

  • Je bent een vraagbaak voor Business Controllers in de business units van CSU. Kennis van en interesse in de operatie helpen jou om je werk optimaal uit te voeren. 

CSU zet jou voorop

Dit krijg jij als Financial Controller bij CSU: 

  • Verdien tussen €4.228,- en €6.040 per maand op basis van een fulltimecontract. Krijg ook 8% vakantiegeld, 2,5% keuzebudget en een waarderingstantième tot 6%. 

  • Een auto van de zaak.  

  • De mogelijkheid tot thuiswerken. Je krijgt daarvoor alle benodigde middelen: laptop, telefoon, thuiswerkwerkplek.  

  • Werk je fulltime, dan krijg je 26 vakantiedagen en 6 atv-dagen. 

  • Voor later wacht je een prima pensioen bij Stichting Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf. 

  • Ons programma “Fris in je werk” met bijvoorbeeld korting op verzekeringen, gratis sporten en een fietsplan.  

Jij brengt mee als Financial Controller:  

  • Je hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie op het gebied van Financial Control.  

  • Jij bent goed in het opstellen, beheren en analyseren van budgetten. Je weet hoe het is om zowel het overzicht te bewaren als ook om heel nauwkeurig te werken. 

  • Goede communicatieve vaardigheden zijn belangrijk. Als Financial Controller kun je met verschillende afdelingen samenwerken en hen ingewikkelde informatie op een begrijpelijke manier uitleggen. Maar je weet ook anderen aan te zetten tot actie als dat nodig blijkt te zijn. 

  • Dit is een verantwoordelijke functie. Met jouw actuele kennis van wet- en regelgeving neem je waardevolle bagage mee naar ons als organisatie. 

Bij ons draait het om jou

Bij CSU, Tzorg en Zizo zorgen we voor schone, aangename plekken waar mensen kunnen werken en wonen. Dit doen wij al 55 jaar samen met 28.000 trotse collega's in heel Nederland. Bij ons als Top Employer staat de medewerker voorop. Elke dag streven we ernaar om het leven van iedereen, inclusief onze medewerkers, beter te maken. Dit doen we door slimme, duurzame oplossingen te bedenken. 

Wij zijn er voor jou als je de volgende stap wilt zetten in je carrière of juist wilt starten met je allereerste echte baan. Wij doen er alles aan om voor iedereen de baan te maken die past bij hun leven. Niet je privéleven om je werk heen plannen, maar je werk om de rest van jouw leven heen plannen. We zorgen dat niets jou in de weg staat, zoals taal of opleiding. Wij geloven in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. 


Aan het werk

Ben je enthousiast om bij ons aan de slag te gaan? Laat dit dan aan ons weten en solliciteer. Wie weet maken we dan snel kennis met elkaar.  

Heb je vragen? Dat kan natuurlijk. Laurens van den Heijkant, Manager accounting, beantwoordt je vragen via 06-23018381. 

Acquisitie door bureaus voor deze rol is niet gewenst.

#CSUkantoorB

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in