+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Ervaringsdeskundige, 24u per week in Uden Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

PlanH Werkt

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Bij PlanH Werkt is iedereen belangrijk. We helpen mensen met verschillende activiteiten, zoals WMO-begeleiding en dagbesteding. We zijn trots op ons programma Gewoon Herstel, waar iedereen welkom is voor leuke en leerzame activiteiten. Als je bij ons werkt, help je anderen en jezelf. Je leert veel en werkt in een team dat samen sterk staat. We zorgen goed voor elkaar met teamoverleg en coaching. Kom jij ons team versterken? Lees verder voor meer informatie over deze mooie kans.
 

Volledige vacaturetekst

Bij PlanH Werkt geloven wij dat iedereen iets kan betekenen voor de maatschappij.
We bieden WMO-begeleiding, re-integratie, dagbesteding. Daarnaast bieden we een programma met herstelactiviteiten.

Gewoon Herstel is herstelinitiatief van PlanH Werkt waar we begin 2022 mee gestart zijn. We bieden een programma met activiteiten aan waar deelnemers zonder zorgindicatie aan mee kan doen. Ons programma bestaat uit laagdrempelige ontmoetingsactiviteiten, herstelcursussen, lotgenotengroepen en meer. Als ervaringsdeskundige zul je voor een groot gedeelte actief zijn binnen Gewoon Herstel. Er is een mooie wisselwerking tussen Gewoon Herstel en het aanbod van zorgtrajecten.

Als ervaringsdeskundige bij PlanH Werkt ben je echt van betekenis. Voor de deelnemers, voor de maatschappij en voor jezelf. Samen met een supergemotiveerd team zorg jij er op een creatieve manier voor dat de deelnemers het beste uit zichzelf halen. En zo haal jij ook het beste uit jezelf. Want reken maar dat ook je enorm veel leert. Er is geen dag hetzelfde bij PlanH Werkt. Een mooie uitdaging dus! Als ervaringsdeskundige heb je affiniteit met onze doelgroep: psychiatrie (waaronder ook verslaving) en psychosociale of maatschappelijke problemen. Je ondersteunt bij het persoonlijk herstel van onze deelnemers en zet daarbij jouw ervaringskennis in. Als ervaringsdeskundige ben je in staat om overstijgend te denken, zelfstandig te werken en je bent je bewust van je rol als ervaringsdeskundige binnen een team. Je hebt MBO werk- en denkniveau. Wij hechten veel waarde aan een hecht team, daarom heb je onder andere een wekelijks teamoverleg, intervisie en deskundigheidsbevordering. Ook heb je in de begin periode wekelijks een coaching moment.

Gevraagd

• Je bent een teamspeler die creatief, optimistisch, respectvol en kundig is.
• Je kan reflecteren op zelf doorgemaakte herstelprocessen.
• Herstel is een uniek en individueel proces en voor iedereen anders, jij hebt hier oog en respect voor.
• Je werkt herstel ondersteunend, en werkt samen met de andere disciplines binnen ons team.
• Je kerntaken zullen bestaan uit het geven van herstelcursussen en vormgeven aan diverse activiteiten binnen ons initiatief Gewoon Herstel.
• Je hebt ervaring in het geven van herstelcursussen zoals Herstellen Doe Je Zelf, Werken met Eigen Ervaring, OKÉ etc.
• Je bent daarnaast incidenteel inzetbaar binnen ondersteuningstrajecten van PlanH Werkt, waarbij de trajectbegeleider de regiehouder is.
• Je bent in bezit van een rijbewijs.
• Je bent in het bezit van een diploma of certificaat van een opleiding in ervaringsdeskundigheid of je bent bereid om daarin scholing te volgen.

Aanbod

We bieden je de kans om deel uit te maken van een bevlogen, gedreven en deskundig team van bijna 30 fantastische collega’s: Een inspirerende omgeving om samen onze organisatie verder te ontwikkelen. Daarnaast bieden we een goed salaris in FWG schaal 40, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.

Uren

24 uur
Minder uren in overleg eventueel mogelijk.

Salaris

Een goed salaris in FWG
schaal 40, gunstige secundaire arbeidsvoorwaarden en scholingsmogelijkheden.

Bedrijfsomschrijving

VISIE
Ieder mens heeft recht op een unieke en passende plaats in de samenleving. Voor ieder bestaat er iets waar hij/zij gelukkig van wordt of wat voor hem/haar belangrijk is. Door keuzes van de deelnemer te respecteren en samen met de deelnemer te bouwen aan een passend netwerk, ontstaat een duurzame versterking in het leven van de deelnemer van waaruit hij/zij eigen verantwoordelijkheid kan nemen. We zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn of haar talenten (opnieuw) kan ontdekken en verder kan ontwikkelen.

MISSIE
​Kracht toekennen aan persoonlijk contact en continuïteit van begeleiding. Realistisch maar altijd optimistisch. Pragmatisch en professioneel. De weg naar het doel is zeker zo waardevol als het bereiken van het doel.

Om onze doelen te bereiken beschikken wij sinds 2018 over ons participatiecentrum Gewoon Goed Uden.

Naast ontwikkelingsgericht werken hebben we het streven om herstelondersteunende zorg te leven voor alle mensen in onze omgeving. Dit krijgt vorm binnen ons ons herstel initiatief Gewoon Herstel.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in