+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uden.

Wijkverpleegkundige Uden en Oss Uden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Breederzorg Thuiszorg

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • HBO of hoger
  • Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacature in het kort

Duik in de wereld van de wijkverpleging en word de spil in diverse zorgnetwerken. Als wijkverpleegkundige bij ons krijg je de kans om direct impact te maken. Met een grote mate van zelfstandigheid en ondernemerschap bezoek je cliënten, bepaal je hun behoeften en zet je de juiste ondersteuning in. Je bouwt aan waardevolle relaties met zorgpartners en bent hét aanspreekpunt in de wijk. Een unieke kans om jouw zorgtalent te benutten! Lees verder en ontdek waarom wij de ideale werkgever voor jou kunnen zijn.
 

Volledige vacaturetekst

Voor onze dynamische organisatie zijn we op zoek naar een enthousiaste wijkverpleegkundige. Een echte uitdaging voor een communicatief vaardige verpleegkundige met een grote mate van zelfstandigheid en ondernemerschap. In deze uitdagende functie kun je direct aan de slag en heb je veel invloed op je rooster. Om de affiniteit met de zorg te behouden werk je ook nog gedeeltelijk mee in de zorg.
Als wijkverpleegkundige bezoek je cliënten en bepaald in samenspraak met de cliënt en mantelzorger de wensen en behoeften. Je indiceert, bepaalt welke ondersteuning het meest geschikt is en schakelt deze in wanneer nodig. Je bouwt een netwerk op met collega zorgaanbieders, GGZ, zorgketens en lokale welzijnsinstellingen. Je bent het vaste en vertrouwde aanspreekpunt voor huisartsen en praktijkondersteuners, maatschappelijk werk, de wijkagent e.a. Je bent de spil in diverse zorgnetwerken in de wijk en zorgt ervoor dat de zorg in de wijk goed verloopt.

Ben jij die belangrijke verbindende schakel van Breederzorg Thuiszorg die voor cliënten en collega’s het verschil kan maken? Vind je het leuk om zelfstandig in de wijk aan het werk te zijn? Reageer dan direct!



Gevraagd

  • Een diploma HBO-V, bij voorkeur aangevuld met het postbachelor diploma Wijkverpleegkundige.
  • Je beschikt over actueel bijgehouden verpleegtechnische handelingen en bent BIG geregistreerd.
  • Je hebt ervaring met complexe (zorg-) situaties en beschikt over sterke communicatieve vaardigheden.
  • Je bent initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor de kwaliteit waar Breederzorg Thuiszorg voor staat.
  • Je spreekt goed Nederlands en bent in bezit van een rijbewijs en een auto.
  • Je beschikt over voldoende digitale vaardigheden om goed met smartphone en tablet om te kunnen gaan.
In het kader van de wet WKKGZ vragen wij alle nieuwe medewerkers om een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het opvragen van referenties is een onderdeel van de sollicitatieprocedure.


Aanbod

Dienstverband
Een arbeidsovereenkomst met Breederzorg Thuiszorg met uitzicht op een vaste baan. De uren zijn in onderling overleg vast te stellen.
Breederzorg Thuiszorg werkt in kleine teams en staat voor kwalitatief hoogwaardige zorgverlening. Breederzorg Thuiszorg heeft een eigen skillslab en een opleidingsinstituut die wettelijk erkende opleidingen verzorgt op het gebied van de zorgfuncties: Helpende, Verzorgende IG, Verpleegkundige en (nascholings)vakken in diverse specialisaties.
Alle opleidingen en bijscholingen worden gegeven door ervaren vakdocenten. De ontwikkeling en opleiding van personeel en een (maat)vriendelijke werkomgeving staan centraal bij Breederzorg Thuiszorg. Breederzorg Thuiszorg is in 2019, 2020, 2021 en 2022 uitgeroepen tot Beste werkgever in de Zorg (Effectory).
Contact
Reageer direct!

Je kunt solliciteren door een motivatiebrief en CV te mailen naar onderstaand emailadres óf het sollicitatieformulier in te vullen. Voor nadere informatie kunt je contact opnemen met de afdeling HR bereikbaar op 0800-1232 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Uren

24 - 32 uur
Uren zijn in overleg
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in