+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Udenhout.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Sprinkler Udenhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Een cruciale rol in de brandveiligheid van mensen en gebouwen door het verrichten van test-, onderhouds- en storingswerkzaamheden aan sprinklerinstallaties. Ken je het gevoel dat de tijd voorbij vliegt als je achter het stuur zit met je favoriete muziek op de radio? Dat heb je als servicemonteur bij Hoppenbrouwers eigenlijk elke dag! Want jij rijdt in je bedrijfsbus van de ene naar de andere locatie om test-, onderhouds- en storingswerkzaamheden aan sprinklerinstallaties te verrichten of om een klein klusje uit te voeren. Kortom, werk aan allerlei projecten bij Sprinkler. Doe waar je goed in bent.


Lever topkwaliteit

Jij bent verantwoordelijk voor goed werkende sprinklerinstallaties. Hiervoor verricht jij onderhouds-, test- en reparatiewerkzaamheden aan sprinklerinstallaties uit. Dit kunnen ook kleine aanpassingen of uitbreidingen van de installatie zijn. Hierbij stem jij je werk goed af met de klant en zorgt dat de gebruikers van het gebouw zo min mogelijk hinder ondervinden van de werkzaamheden. Is er een storing? Dan stap je in je bus en ben je zo snel mogelijk ter plaatse om het probleem te verhelpen. Meestal lukt dit je zelfstandig en wanneer nodig schakel je de hulp in van een collega. Afwisselend is jouw baan en zijn de projecten zeker! Bijvoorbeeld een tweewekelijkse test of onderhoud aan een sprinklerinstallaties van een kantoorpand tot ziekenhuis. Twee totaal verschillende technische projecten! En daar mag jij je helemaal in uitleven als deskundige servicemonteur sprinkler. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Verrichten van onderhouds- test- en reparatiewerkzaamheden aan de hand van het rapport van onderhoud en testlijsten.
• Oplossen van storingen in een 24-uursstoringsdienst.
• Begeleiden van leerling- en hulpmonteurs.

Iedere dag wordt er hard gewerkt en successen vieren we samen door onder andere vrijdagmiddag borrels en ons personeelsfeest.



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als zelfstandig, collegiaal én flexibel. Hoewel je als servicemonteur zelfstandig naar de klant gaat, kun je altijd terugvallen op je collega’s. Samen vinden wij de beste oplossing voor de klant. Daarnaast beschik je als creatieve servicemonteur sprinkler over:

• Minimaal een vmbo-diploma in een w-technische richting of vergelijkbaar niveau.
• Bij voorkeur een diploma VSI-A. Je kunt dit diploma ook bij ons behalen.
• Ervaring met sprinklerinstallaties.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • iPhone en een iPad.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.
  • Een jaarlijkse bonus op basis van de winst en functioneren.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in