+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Udenhout.
Laad meer vacatures

BIM Specialist Elektrotechniek Udenhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Datagedreven en efficiënt werken, dat is waar jij als BIM Specialist aan bijdraagt! In deze rol help je de projectteams om gebruik te maken van de nieuwste technieken. Vanuit steeds betere BIM modellen, als onderdeel van een datagedreven organisatie, kunnen de teams efficiënter werken en is de communicatie gestructureerd. Expertise delen of aanvullen, samen nieuwe kansen ontdekken en successen vieren. Zie je het al voor je? Mooi. Welkom bij Hoppenbrouwers Udenhout.


Lever topkwaliteit

Installaties gaan steeds belangrijker worden om onze leefomgeving comfortabeler, schoner, veiliger en duurzamer te maken. Als BIM Specialist elektrotechniek ga je hier een waardevolle bijdrage aan leveren door middel van het professionaliseren van de BIM modellen en processen. Je gaat met name de startende en reeds gestarte teams ondersteunen om ze beter en slimmer te maken. Samen iedere dag verbeteren.

Jouw gemiddelde werkdag bestaat voornamelijk uit:

• Nauwkeurige BIM modellen maken in Revit op basis van het ontwerp van jouw projectteams die jij met jouw kennis en vaardigheden ondersteunt. Precies werk, want jij zorgt ervoor dat elk detail klopt en laat niets aan het toeval over.
• Overleggen met de projectleider, engineer en werkvoorbereider van het projectteam om er voor te zorgen dat ontwerp en uitvoering op één lijn komen, en dat de beoogde modelkwaliteit wordt opgeleverd.
• Overdragen van kennis aan beginnende BIM Specialisten. Het verzorgen van trainingen en beantwoorden van vragen die in de interne, digitale BIM community komen bovendrijven.
• Ondersteunen van pilot projecten. Iedere dag zijn wij benieuwd hoe nieuwe mogelijkheden vanuit een BIM model iets kunnen opleveren voor ons. Jij gaat mee uitproberen, evalueren en bij succes mee helpen implementeren!

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een gezellige weekafsluiter op de vrijdagmiddag borrel. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als creatief, hulpvaardig én gedreven. Als BIM Specialist elektrotechniek is het namelijk jouw doel om de nieuwste engineeringstechnieken te implementeren in de teams en het proces naar een hoger niveau te tillen. Daarom beschik jij over:

• Minimaal een mbo-4 diploma Elektrotechniek of vergelijkbaar niveau.
• Ervaring met onder andere AutoCad en Revit en je bent in staat om te werken volgens de BIM methodiek.
• Een gezonde dosis nieuwsgierigheid in IT en hoe je bepaalde data kunt analyseren.
• VCA Basis. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Vast contract bij indiensttreding.
  • iPhone en een iPad.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.
  • Zelf kiezen of je reistijd en overwerk laat uitbetalen en/of inwisselt voor extra vrije tijd.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in