+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Udenhout.

Junior Technisch Adviseur Udenhout

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hoppenbrouwers

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Sta jij aan het begin van je technische carrière en heb je de ambitie om door te groeien naar volwaardig technisch adviseur? Dan zijn wij op zoek naar jou! In deze rol ondersteun je de technisch adviseurs in het voortraject van onze installatietechnische projecten. Je bent samen met hen verantwoordelijk voor het berekenen van een nauwkeurige kostprijs. En halen we de klus binnen? Dan plan jij de opdracht, samen met je collega’s van het projectteam. Kortom, met jouw technisch advies draag je bij aan het binnenhalen én het succes van het project!


Lever topkwaliteit

Dagelijks behandel je verschillende offerteaanvragen voor (nieuw)bouwprojecten. Soms doe je dat voor een klant die ons rechtstreeks benadert met een opdracht. Maar het komt ook voor dat je berekeningen maakt voor een aanbestedingsprocedure. Je hebt oog voor alle wensen en eisen van de klant. Die vertaal je vervolgens naar een nauwkeurige offerte, zodat voor onze klanten duidelijk is op welke kosten een project gebaseerd is. Vraagt een klant om alternatieve materialen of bezuinigingsmaatregelen? Dan geef jij een helder advies. En daar mag jij je helemaal in uitleven als aanstormend technisch adviseur. Je bent dan onder andere bezig met het:

• Berekenen van de kostprijs van een bouwproject: van arbeidsuren tot kabelberekeningen. Dit doe je op basis van een contract, bestek of (eigen) ontwerp. Vervolgens kom je met een gedetailleerde offerte.
• Maken van een schetsontwerp waarin je alle relevante onderdelen meeneemt zoals elektrotechnische installaties, kabelgoten, een lichtplan, datanetwerk en overige installaties.
• Opvragen van prijzen bij leveranciers en bij collega’s die over bijvoorbeeld brandmelding- en beveiligingssystemen gaan. Deze prijsvoorstellen neem je nauwkeurig door en verwerk je in jouw offerte.
• Beantwoorden van eventuele vragen van de engineer elektrotechniek, die met het definitieve ontwerp aan de slag gaat als een klus is aangenomen. Ook sta je onderaannemers tijdens de uitvoering van een project te woord als dat nodig is.

Is jouw project afgerond? Yes! Dat gaan we uitgebreid vieren. Bijvoorbeeld door een gezellige borrel of een frietje op de bouw. En dan gaan we weer door naar het volgende project. Op naar een nieuwe uitdaging!



Gevraagd

Leeft techniek in jou?

Hoe technisch het werk ook is, het blijft mensenwerk. Jij bent het best te beschrijven als betrokken, leergierig én gedreven. Het is namelijk van belang dat je zowel intern als extern een netwerk opbouwt. Daarnaast beschik je als aankomend technisch adviseur over:

• Minimaal een mbo-4 diploma in een elektrotechnische richting of vergelijkbaar niveau.
• Enkele jaren ervaring in de elektrotechniek, bij voorkeur als calculator en/of monteur elektrotechniek. Schoolverlaters zijn ook welkom!
• VCA-Basis. Heb je dit certificaat nog niet, dan kun je het bij ons behalen. Én een rijbewijs B.

Goed om te weten: dit zijn onze richtlijnen. Beschik jij over andere kwaliteiten? Die ook bij deze functie passen? Geweldig! Inspireer ons met jouw sollicitatie op deze vacature.



Aanbod

  • Je krijgt 25 vakantiedagen en 13 atv-dagen.
  • Vast contract bij indiensttreding.
  • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en wensen.


Bedrijfsomschrijving

Hoppenbrouwers is altijd in beweging en bestaat al meer dan 100 jaar. Dé technische dienstverlener die van a tot z ontzorgt. Denk aan het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektronische en werktuigbouwkundige installaties. Voor het bedrijfsleven, de industrie, zorginstellingen, scholen en particulieren. Om zo bij te dragen aan bijvoorbeeld 1.542.687 kW opgewekte zonnestroom en zo’n 7 miljoen liter schoon drinkwater.  
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in