+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uitgeest.

Chief Financial Officer (CFO) Uitgeest

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Nedec

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Universiteit of hoger
  • Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Chief Financial Officer

Passen jouw ambities bij het niveau waarop wij verder willen?
Dit is een bedrijf van de toekomst. Met de technologie van ons bedrijf kan energie op een schone manier worden opgeslagen. Dat is uniek! Dankzij onze technologie kan grootschalig de energie van zon en wind tijdelijk worden opgeslagen om vervolgens ingezet te worden op de momenten dat we het hard nodig hebben. Dankzij ons bedrijf komen de doelstellingen uit het Klimaatakkoord ineens heel dichtbij.

Waarom is dit een kans voor jou?
Ons bedrijf maakt deel uit van een groep van bedrijven die innovatie in duurzaamheidtechnologie gemeenschappelijk hebben. Waarom nu juist onze technologie het verschil kan maken, leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Op onze website kun je alvast een kijkje nemen om de eerste ideeën op te doen. Wij zijn actief in een sector waarbij snelle invoering van duurzame systemen de allerhoogste prioriteit heeft gekregen. Om optimaal van de omstandigheden te kunnen profiteren hebben we een ondernemende én goed beheerste onderneming nodig. En voor de financiële aspecten die daarbij horen, hebben we jou nodig!

Je takenpakket
Je bent verantwoordelijk voor de financiële huishouding van het bedrijf. Je bouwt businessmodellen en bent bezig met waarderingen. Je bent aanspreekpunt voor investeerders en je zult een belangrijk deel van je tijd besteden aan het begeleiden van subsidietrajecten, begrotingen en meerjarenplannen. Je stuurt de financiële administratie aan. Je bent volwaardig lid van het directieteam en bent betrokken bij alle strategische projecten van het bedrijf.
Je profiel
• Je hebt een academische opleiding in Bedrijfseconomie, Business Controlling of Accountancy
• Je hebt gedegen ervaring opgebouwd bij technische productieondernemingen
• Je bent gewend om samen te werken met corporate finance specialisten van banken en investeringsmaatschappijen
• Je hebt ervaring in het aanvragen en begeleiden van subsidietrajecten
• Met je deskundigheid en overtuigingskracht weet je investeerders aan ons te binden
• Door je prettige persoonlijkheid weet je de sympathie van je collega's te winnen

Ben je jong en heb je nog niet eerder op directieniveau geacteerd? Laat je niet weerhouden. Vanuit onze groep zijn we gewend om talent te coachen. Wij houden van talent en weten hoe we jou op hoger niveau kunnen laten acteren. Je beschikt over een gezonde dosis realiteitszin en bent in staat om diverse projecten tegelijkertijd door alle fasen van hun ontwikkeling te loodsen.

Ons aanbod
Voor de juiste man of vrouw bieden wij passende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ons bedrijf bouwt grote energieopslagsystemen. De focus ligt op de business-to-business markt. Onze systemen zijn gebaseerd op schone technologie en de technologie die wij gebruiken is schaalbaar. Wij zijn een jong, innovatief en dynamisch bedrijf. Wij maken deel uit van een groep van bedrijven. De groep heeft belangen in meerdere bedrijven en sectoren. De bedrijven in de energiesector richten zich op het schoon opwekken van energie, het schoon opslaan van energie en het ontwikkelen van schone brandstoffen. In de industrie bouwen we productiesystemen die geen broeikasgassen uitstoten. In de transportsector werken we aan technologie voor treinen, trams en metro's die een energiebesparing opleveren van maar liefst 90%. Ook wordt binnen de groep gewerkt aan kleinschalige afvalverwerking in grote steden en aan nieuwe, onzichtbare technieken om geluidsoverlast in lawaaierige stedelijke of industriële gebieden terug te dringen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in