+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uithoorn.
Laad meer vacatures

CV Monteur Uithoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Telefoon v/d zaak

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij de CV-monteur die weet hoe je de temperatuur op de juiste hoogte krijgt? Zoek dan niet verder! Wij zijn op zoek naar een ervaren CV monteur om ons team te versterken. Ben jij iemand die niet snel oververhit raakt en het hoofd koel kan houden bij het installeren, onderhouden en repareren van verwarmingssystemen? Dan ben jij de missing piece die ons team compleet maakt! Neem snel contact op!


Organisatie

Wij zijn een gerenommeerd installatiebedrijf in de regio Uithoorn dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, installeren en onderhouden van CV-installaties voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Als bedrijf zijn we al meer dan 20 jaar actief in de installatiesector en hebben we in die tijd een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor onze klanten. We hebben een groot team van professionele en ervaren monteurs die elk project met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor detail uitvoeren. Onze focus ligt altijd op het leveren van kwalitatief hoogwaardige diensten en producten aan onze klanten. We werken dan ook alleen met de beste materialen en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze installaties lang meegaan en optimaal functioneren.


Functie

Als CV monteur ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van verschillende soorten verwarmingssystemen, waaronder CV-ketels, radiatoren, thermostaten en vloerverwarmingssystemen. Je werkt zelfstandig of in een team van monteurs en hebt direct contact met klanten om hun verwarmingssystemen te installeren of problemen op te lossen.


Functie eisen

Ben jij in het bezit van:

  • Werkervaring als CV monteur;
  • Kennis van verschillende verwarmingssystemen en -technieken;
  • Goede communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid;
  • In het bezit van een geldig rijbewijs B;
  • Zelfstandig kunnen werken en verantwoordelijkheid nemen voor het oplossen van problemen;
  • Flexibiliteit in werktijden en bereidheid om af en toe buiten kantooruren te werken.
Aanbod

Wij bieden we je niet alleen een uitdagende en afwisselende functie, maar ook goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons de beschikking over een auto van de zaak, zodat je je makkelijk kunt verplaatsen tussen verschillende projecten en locaties. Dit betekent ook dat je geen reiskosten hebt en dat je overal makkelijk en snel naartoe kunt. Daarnaast krijg je ook een telefoon van de zaak, zodat je altijd bereikbaar bent voor klanten en collega's. Dit is niet alleen handig voor het maken van afspraken en het coördineren van projecten, maar ook voor het snel oplossen van eventuele problemen. Zo kunnen we onze klanten een snelle en efficiënte service bieden. Naast deze praktische voordelen bieden we je ook een goed salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk om onze medewerkers te blijven ontwikkelen en daarom bieden we ook de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Zo kun je je kennis en vaardigheden verbeteren en jezelf blijven uitdagen en ontwikkelen.


Sollicitatie

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende functie als CV monteur? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail of telefoon. Binnen 48 uur hoor je van ons en wie weet verwelkomen wij jou binnenkort in ons team.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in