+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Uithoorn.
Laad meer vacatures

Projectmanager natte en droge infra Uithoorn

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sprinter Search

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Korte omschrijving

Heb jij kennis op het gebied van natte en droge infrastructuur en ben jij een motiverende factor voor het Projectteam, waarmee je samenwerkt aan uiteenlopende projecten? Dan hebben wij een interessante uitdaging voor jou in de rol van Projectleider natte en droge infra! Benieuwd naar deze vacature tekst? Lees dan vooral verder!


De uitdaging!

In jouw rol als Projectmanager ben jij diegene die het projectteam op enthousiasmerende wijze aanstuurt en samen gaan jullie aan de slag met te gekke projecten op het gebied van natte en droge infrastructuur. Je bent verantwoordelijk voor variërende grootte van projecten, dat zorgt ervoor dat je soms één groot project draait en soms diverse kleinere tegelijkertijd. Deze uiteenlopende projecten draai je van A tot Z. Dit betekend dat je bent betrokken bij de voorbereiding tot en met de oplevering, samen met de mensen in je projectteam en met externe betrokkenen. Je krijgt te maken met diverse gemeenten, waterschappen en Rijkswaterstaat, voor deze opdrachtgevers ben jij als Projectmanager het aanspreekpunt en adviseer je hun op het gebied van specifieke vraagstukken. Door jouw kennis en ervaring op het gebied van natte en droge infrastructuur kan jij hierop anticiperen en leveren. 

De functie van Projectmanager is er een waar strategie, techniek, dienstverlening en leiderschap samenkomen. Een functie waarbij jij verschillende petten op kan zetten. Als geen ander kan jij aanvoelen en begrijpen wat jouw opdrachtgever doet en nog zou willen doen. Het continue, op strategisch niveau, blijven ontwikkelen van de professionele relatie met de klant is een belangrijk aspect van deze functie. Je gaat deel uitmaken van een team dat werkt aan diverse complexe projecten voor diverse gemeenten, waterschappen en Rijkswaterstaat. Met het team waarin je werkt maak je de projecten tot een succes door kansen te benutten en resultaatgericht te werken Als Projectmanager zoek je steeds de samenwerking en verbinding met collega’s, de mensen in je projectteam en met externe betrokkenen. Je werkt zelfstandig of je werkt samen met ervaren collega’s en geeft op die manier vorm aan je eigen ontwikkeling.

Klinkt dit interessant? Lees dan snel verder om te kijken of jij past in de rol als Projectmanager!


Wat heb je in huis?

Om als Projectmanager binnen deze organisatie aan de slag te gaan, dien je sociaal, communicatief sterk, nauwkeurig, betrokken en enthousiast te zijn. Je hebt het vermogen om zowel zelfstandig als teamgericht te werk te gaan én je wilt graag samen bouwen aan toffe, unieke projecten. Als Projectmanager binnen deze partij wil jij je continu ontwikkelen en samen met je team verder groeien. Jij beschikt over een sterk analytisch vermogen, gekoppeld aan sterke communicatievaardigheden met een flinke dosis humor. Verder heb jij:

  • Een afgeronde hbo of wo opleiding;
    • Richting; Techniek of Watermanagement.
  • Een rijbewijs B;
  • Enkele jaren ervaring binnen de (semi) overheid of ben jij klaar om je eerste stappen te zetten;
  • De drive om samen met een klein team de organisatie uit te bouwen. 

Zie jij jezelf al mooie uiteenlopende projecten draaien? Solliciteer dan snel, of wil je nog wat weten over de organisatie? Lees dan snel verder.


Waar kom je te werken?

Als Projectmanager natte en droge infra kom je te werken binnen een jong projectmanagement bureau. Een organisatie waarin jij mee kan groeien en alle ruimte krijgt voor nieuwe initiatieven, ideeën en plannen! Deze partij vindt naast hard werken, persoonlijke ontwikkeling ook erg belangrijk. De organisatie werkt met veel plezier samen aan uiteenlopende projecten. Ze stimuleren ondernemerschap, samenwerken en flexibiliteit. Samen het beste resultaat behalen! Een platte organisatiecultuur is typerend voor deze organisatie, er is weinig sprake van hiërarchie. Belangrijke kernwaarden zijn liefde voor techniek, deskundigheid, betrokkenheid en vrijheid.

Onze opdrachtgever werkt voornamelijk in opdracht van gemeenten, waterschappen, provincies en Rijkswaterstaat. Het is een organisatie met een echte no-nonsense cultuur waarin zelfontplooiing wordt gestimuleerd. Werkprestaties staan natuurlijk voorop maar een fijne werksfeer is binnen deze organisatie net zo belangrijk. Dus als jij samen met een club vakspecialisten de organisatie wil uitbouwen, niet vies bent van een beetje uitdaging én verder wil bouwen dan alleen in jouw functie, dan is dit jouw nieuwe werkgever!


Arbeidsvoorwaarden

Sprinter Search neemt 1 op 1 de voorwaarden van de organisatie over. Bij deze organisatie is geen CAO van toepassing, wat voor jou het volgende betekent:

  • Een passend salaris van min €3.500,- - max. €7.000,- (afhankelijk van jouw kennis en ervaring);
  • 25 vakantiedagen;
  • 8,33% vakantiegeld;
  • Pensioenopbouw vanaf dag 1;
  • Reiskostenvergoeding, OV Businesscard óf auto van de zaak;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer weten over jouw rol als Projectmanager?

| Plan een kop koffie in met mij. Je kunt contact opnemen met mij via 06 - 23 83 16 91 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. | 

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in