+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Planner avond/nachturen Uithuizen

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Abiant

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 24 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,73 - € 18,61 p/u

Vacature in het kort

Hou je van werken in de avond en nacht? In deze functie werk je als planner in een team dat zorgt dat reizigers veilig op hun bestemming komen. Je krijgt een rooster vier weken van tevoren. Het werk is dynamisch en je moet goed kunnen multitasken. Je gebruikt moderne software. Ervaring is fijn maar niet nodig. Je krijgt een interne opleiding en werkt in een team. Lees door en ontdek waarom wij jouw expertise nodig hebben.
 

Volledige vacaturetekst

Werk jij graag in de avond en nachturen en houd je van een dynamische omgeving? Ben jij stressbestendig en weet jij om te gaan met last-minute wijzigingen? Ben jij een kei in het bewaren van het overzicht en in multitasking? Dan is deze vacature voor planner avond/nachturen jou op het lijf geschreven!

Als planner werk je voornamelijk in de avond- en nachturen bij de vervoerscentrale van onze opdrachtgever. Je werkt volgens een 4-wekelijks rooster die je vier weken van tevoren ontvangt. Je komt te werken in een hecht team en lerende organisatie en in een informele en soms hectische omgeving, waarbij je moderne software gebruikt en multitasking noodzakelijk is. Als planner zorg jij dagelijks voor dat alle gereserveerde ritten worden omgezet in een efficiënte planning en uitvoering. Hierbij maak je voortdurend keuzes en weet jij wijzigingen snel en efficiënt te verwerken in de planning. Vervolgens ontvangen de chauffeurs van jou de juiste, duidelijke geformuleerde  instructies om de (veelal kwetsbare) reizigers zorgeloos naar hun bestemming te brengen. Uiteraard behoud je de controle over de uitvoering van de ritten. 


Functie eisen
  • Vermogen om snel te schakelen tussen ad-hoc-oplossingen en gestructureerde processen;
  • Teamspeler met de capaciteit om zelfstandig te werken en effectief te communiceren met collega's;
  • Ervaring als planner personenvervoer WMO is prettig, maar geen vereiste;
  • Ervaring als taxichauffeur WMO
  • Eigen vervoer om op locatie in Uithuizermeeden te kunnen komen;
  • Minimaal MBO+-werk- en denkniveau;
  • Geografische kennis van de provincie en stad Groningen;
  • In bezit van Rijbewijs B en een chauffeursdiploma Taxi
Over het bedrijf

Onze opdrachtgever biedt een antwoord op de totale vervoersvraag; Zij kunnen dan ook het vervoer verzorgen voor een enkel individu tot een groep van 500 personen of zelfs meer. Op verschillende evenementen zorgt onze opdrachtgever voor de oplossing van -soms complexe- vervoersproblemen. Reeds meer dan 100 jaar staat onze opdrachtgever paraat. Chauffeurs, centralisten, mecaniciens, en directie spannen zich dagelijks in om een taxi- en/of touringcarrit op tijd, comfortabel en veilig te laten verlopen. Daarnaast staat duurzaamheid hoog op de agenda. Veel van de taxi’s rijden bijvoorbeeld op het nagenoeg CO2-neutrale Groen Gas dat wordt gewonnen uit tuinafval, planten, mest en rioolslib.


Wat wij bieden

Abiant biedt jou een dynamische en verantwoordelijke baan waar geen werkdag hetzelfde is. Het aantal uren per week is bespreekbaar en ligt tussen de 24 en 40 uur per week. Jouw werktijden van 22.00 tot 06.00 uur en je komt te werken in een hecht team en in een lerende organisatie. Na een interne opleiding ga je aan de slag als centralist/planner. Je wordt beloond conform de cao Zorgvervoer en Taxi (loonschaal Centralist). Je ontvangt een salaris tussen de € 13,73 en €18,61 bruto per uur. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in