+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Allround akkerbouwmedewerker Uithuizermeeden

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Abiant

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Abiant

Gevraagd

  • 38 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13 - € 17 p/u
  • Reiskostenvergoeding

Vacature in het kort

Op een akkerbouwbedrijf draait jouw werk om het laten groeien van aardappels, suikerbieten en granen. Je helpt deze gewassen gezond te houden zodat ze goed groeien. Ook help je met oogsten. Je werkt samen met een team en leert te werken met verschillende machines. Ervaring is fijn, maar je kunt ook veel leren op het bedrijf. Lees verder om te zien hoe jouw vaardigheden passen bij deze rol.
 

Volledige vacaturetekst

Jouw dagelijkse werk draait om aardappels, suikerbieten en granen. Dag in, dag uit, zorg je ervoor dat deze gewassen optimaal groeien, met als doel een topopbrengst te behalen aan het einde van het seizoen.

Met jouw ervaring, of het nu veel of wat minder is, word je verwelkomd op een akkerbouwbedrijf in de omgeving van Spijk. Daar werk je als volwaardige collega samen met je team om dagelijks te zorgen voor gezonde gewassen. Het doel? Tijdens de oogstperiode vol trots kijken naar wat er uit de grond komt!

Op dit bedrijf voer je verschillende taken uit, zowel op het land als in de schuur. Bij voorkeur stap je zonder aarzeling op de spuit, de rooimachine of de trekker met freesmachine. Als je nog niet bekend bent met (al) deze machines, is dat geen probleem. Het bedrijf staat klaar om je alles te leren wat je moet weten!


Functie eisen
  • Aantoonbare ervaring in de akkerbouw
  • Rijbewijs B & T
Over het bedrijf

Op het grote akkerbouwbedrijf in de buurt van Spijk werk je nauw samen met een team van collega's. Samen vormen jullie een hecht team dat zich inzet voor het succes van het bedrijf.


Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime functie voor langere tijd op een vooruitstrevend akkerbouwbedrijf. Jouw salaris varieert, afhankelijk van jouw ervaring, tussen de €13,- en €17,- bruto per uur. Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding en wordt er gezorgd voor werkkleding. Bovendien bouw je vakantiegeld, vakantiedagen en pensioen op.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in