+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Commercieel/Technisch Medewerker Bedrijfsbureau Ulft

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Engels (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Over veelzijdige functies in de Achterhoekse Maakindustrie gesproken! Voor een projectorganisatie zoeken wij een Commercieel Technisch Medewerker Bedrijfsbureau. Deze functie betreft een combinatie tussen verkoop en inkoop/werkvoorbereiding. Je gaat rapporteren aan de Directeur Verkoop en je zal in de uitvoering worden ondersteund door de Manager Operations en Productiemanager.

Op het gebied van verkoop ga je offertes maken, verkoop- en serviceorders verwerken in het ERP-systeem en volg je leads op van beurzen. Jij wordt het eerste aanspreekpunt voor klanten om ze te ondersteunen en te helpen bij het oplossen van hen problemen en communiceren van prijzen en levertijden.

Naast de verkoop ga je ook de Productiemanager ondersteunen met de werkvoorbereiding. Taken die hierbij aan de orde komen zijn het plaatsen en verwerken van inkooporders, bewaken van levertijden en het maken van werkinstructies voor de monteurs in de werkplaats. Deze taken nemen circa 2 dagen per week in beslag.

Wat biedt het bedrijf?

Het bedrijf biedt jou uitzicht op een vast contract. Ze zoeken echt iemand voor de lange termijn! Je komt te werken binnen een internationale werkomgeving met Achterhoekse roots. Je krijgt daarin een centrale rol in een dynamische organisatie. Naast een goed salaris ontvang je tevens 25 vakantiedagen en de nodige ATV dagen.

Ben jij de kandidaat?

Ben jij op zoek naar een functie waarbij je zowel met verkoop, inkoop als werkvoorbereiding te maken hebt? Dan zoeken we jou!

Verder is het handig als jij, naast jouw mbo+/hbo werk- en denkniveau, beschikt over:

  • Enkele jaren ervaring in de machinebouw of een flinke interesse in techniek;
  • Een goed organisatievermogen en groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Goede communicatieve vaardigheden met daarbij een goede beheersing van de Engelse taal.
  • Uiteraard waarderen we het ook erg als je energiek, klantgericht en oplossingsgericht bent!
Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature neem dan contact op met Yorun via 06-13177949 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Jouw toekomstige werkgever is een machinebouwer uit Ulft en is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines voor het oogsten, verpakken en sorteren van groenten. Daarmee is het uitgegroeid tot één van ’s werelds toonaangevende fabrikanten in deze sector. Het aanbod loopt van enkelvoudige verpakkingsmachines tot complete oogstsystemen bestaande uit elektro/hydraulisch aangedreven voertuigen, eventueel voorzien van een uitgebreide verpakkingslijn. De installaties en rupsvoertuigen worden klantspecifiek ontwikkeld voor de verwerking van o.a. sla, broccoli, kruiden en diverse koolsoorten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in