+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Ulft.

Sample & Process Engineer Ulft

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

JAWS

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Functieomschrijving

Als Sample & Process Engineer ga je een dubbelrol vervullen binnen het team van engineers. 

Als Sample Engineer ben jij de spil tussen de specifieke wensen van onze klant, de afspraken die mede op jouw input gemaakt kunnen worden door de salescollega’s en de mogelijkheden die onze moderne productieafdeling kan bieden aan de klant. Jij zorgt ervoor dat iedere klant die maatwerkoplossing krijgt waar iedereen tevreden over is. Een belangrijk deel van je tijd ben je bezig met het uitwerken van modifacties van bestaande producten in een 3D CAD pakket (Solid Works) en leg je deze voor aan de klant. Daar waar nodig ontwikkel je een bevestigingsmethode. We bieden onze klanten fysieke pasmonsters die worden gerealiseerd in een daarvoor speciaal ingerichte werkplaats. De collega die hier werkt zal je dagelijks aansturen. Ook denk je graag mee over (hulp)gereedschappen voor een efficiënte productiewijze en implementatie van de geboden oplossing zodat seriematig geproduceerd kan worden.

In je rol als Process Engineering werk je projectmatig aan efficiëntieverbeteringen en kostenverlagingen binnen de productie. Je bedenkt nieuwe concepten en toetst deze op de haalbaarheid. Hierbij stem je veel af met alle betrokken collega’s. Het introduceren van nieuwe machines en het ontwerpen van de nieuwe werkprocedures liggen ook bij jou.

Wat biedt het bedrijf?

Allereerst wordt jou een mooie startersfunctie geboden waarin je jezelf kunt ontwikkelen en waar je mogelijk ook in kunt doorgroeien. Je komt te werken in een bedrijf waar een informele werksfeer heerst en waar je in aanraking komt met de nieuwste technieken. Er is daarbij veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. 

En verder ontvang je:

  • Opleidings-, en ontwikkelingsmogelijkheden die bij jou passen;
  • Een fulltime dienstverband met een goed startsalaris;
  • Tenminste 35,5 vrije dagen, dit naast de vaste feestdagen;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.
Ben jij de kandidaat?

Als jij een recent afgestudeerde techneut bent met een vers hbo-diploma op zak dan kunnen we jou een mooie uitdaging bieden. 

Het is belangrijke dat je:

  • Veel technische interesse en inzicht hebt en kunt werken met Solid Works;
  • De nodige energie in je hebt om er wat van te maken;
  • Goede communicatieve vaardigheden aangevuld met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
  • Ook moet je handig zijn met systemen, onze opdrachtgever werkt met Exact Globe. 
Meer weten?

Is jouw interesse gewekt en wil je graag meer te weten komen over de vacature neem dan contact op met Yorun via 06-13177949 of via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..



Bedrijfsomschrijving

Dit familiebedrijf in Ulft produceert al ruim 85 jaar, en 3 generaties lang, producten voor de rijwielindustrie, waarbij te denken valt aan onder andere kettingkasten, kettingschermen, spatborden en jasbeschermers op maat. Stuk voor stuk essentiële onderdelen als het gaat om de uitstraling en veiligheid van de fiets.  Iedere klant kan rekenen op onze persoonlijke aanpak, deskundig advies en een passende oplossing. Om topkwaliteit te garanderen worden alle producten in eigen beheer ontworpen, ontwikkelt en geëngineerd. Van concept tot prototype, het hele traject verloopt onder een dak.Tegenwoordig wordt veelal gebruik gemaakt van kunststof, wat ze in elke gewenste vorm spuitgieten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in