+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Urk.
Laad meer vacatures

Schilder Urk

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Faber

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 3.500 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Wat jij doet

Als schilder op Urk ben jij de creatieve professional die kleur en leven brengt in de lokale omgeving. Jouw verantwoordelijkheden omvatten het voorbereiden van oppervlakken, het nauwkeurig aanbrengen van verf en het zorgen voor een perfecte afwerking. Of het nu gaat om historische gebouwen of moderne woningen, jouw vakmanschap draagt bij aan het visuele karakter van Urk. Als schilder zal je samenwerken met collega's, rekening houden met veiligheidsnormen en staat klanttevredenheid centraal. Ben jij klaar om de kleurrijke uitdagingen van het schildersvak op Urk aan te gaan? Solliciteer nu en laat jouw schildertalent schitteren in deze unieke gemeenschap!


Ben jij het?

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een schilder die allrounder is of dit graag wil worden. Hierin is de juiste motivatie en enthousiasme als schilder het belangrijkste. Jij krijgt namelijk ook de mogelijkheid om houtrot, glas, behang en spuitwerkzaamheden uit te voeren. Dit is geen vereiste want je krijgt bij dit bedrijf ook zeker de mogelijkheid om het te leren. Als lid van onze Faber Familie zullen wij jou hier ook zeker in ondersteunen. Ben je benieuwd hoe? Het is belangrijk dat jij in het bezit bent van een rijbewijs en eigen vervoer. Waarom? Jij gaat als schilder voor het merendeel jouw vakmanschap laten zien met je collega's. Maar als ervaren schilder kan het ook wel eens zo zijn dat jij zelfstandig wordt ingezet bij een project. Daarnaast woon jij op Urk of in ieder geval in de Noordoostpolder. Als klap op de vuurpijl is het in verloop van tijd mogelijk dat jij een auto van de zaak gaat rijden!


Wat wij bieden

Naast dat jij als schilder gaat werken op de leukste plekken rondom Urk, kan je het volgende ook verwachten van ons:

  • Wij bieden jou als schilder een salaris tussen de €2.500,- en €3.500,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van hoeveel ervaring jij hebt.
  • Verder bouw jij vanaf dag 1 pensioen op. Faber laat de keuze aan jou of je wilt deelnemen aan het Stipp of Bpf pensioen. Ben je benieuwd naar wat de verschillen zijn? Bij Faber Personeel vertellen we je dat graag.
  • Kan jij ons ervan overtuigen dat jij een echte vakman of vrouw bent? Dan zijn wij zeker bereid om jou een vast contract te bieden.
  • Zoals hierboven al vermeld is ondersteunen wij jou graag om jezelf als schilder te ontwikkelen. Dit doet Faber door jou jaarlijks trainingen en/of cursus mogelijkheden aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan een hoogwerker, spuit en behangcursus.
Alles is mogelijk zolang jij het maar aangeeft!

Waar jij werkt

Ontdek ons schildersbedrijf op Urk, waar vakmanschap en toewijding samensmelten. Wij brengen kleur in het lokale leven, van historische monumenten tot moderne woningen. Als lokale experts transformeren wij oppervlakken met precisie en passie. Welkom bij ons schildersatelier op Urk, waar elke kwaststreek een verhaal vertelt!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in