+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Urk.

Flexibele Verkeersregelaar Urk

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Zeeman Traffic Care

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 40 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Tijdelijk contract
  • 15 p/u

Vacatureomschrijving

Bij ons ben je meer dan alleen een werknemer; je wordt een essentiële schakel in het veilig en efficiënt laten verlopen van verkeer op diverse locaties door heel Nederland. Als verkeersregelaar draag je een enorme verantwoordelijkheid; in sommige gevallen ben je zelfs de sleutel tot veiligheid en welzijn.

Wij bieden een dynamische omgeving waarin je kunt groeien en je vaardigheden kunt ontwikkelen. Bij ons staat goed werk gelijk aan eerlijke beloningen. Minimumloon kennen wij niet; we zorgen ervoor dat je eerlijk wordt beloond voor het werk dat je verricht.

Onze opdrachten zijn divers en kunnen variëren van het begeleiden van verkeer langs de snelweg tot het regelen van omleidingen in stedelijke gebieden. Wij zijn voornamelijk op zoek naar flexibele oproepkrachten, ideaal om dagen op te vullen met dagen die je geen dienst hebt maar wel wil werken of voor bijvoorbeeld gepensioneerden die graag nog hun handen uit de mouwen steken. Het betreft geen vaste 40-urige werkweek, maar een flexibel rooster waarbij je opgeroepen wordt op basis van beschikbaarheid. De tijden en dagen worden ruim van tevoren aangegeven.

Als je in het bezit bent van een rijbewijs, stellen wij zelfs een auto ter beschikking om je gemakkelijk van de ene naar de andere opdrachtlocatie te verplaatsen.
Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een deskundig team dat gespecialiseerd is in personeelsoplossingen, met een stevige maritieme achtergrond (Zeeman Mariflex). Met meer dan 10 jaar ervaring in het uitzenden van vakbekwaam personeel en het succesvol matchen van kandidaten met opdrachtgevers, zijn wij een gerenommeerde naam in de maritieme sector. En nu breiden we onze expertise uit naar de verkeerssector.

Rijbewijs is geen must, Maar opent wel meer deuren. Omgeving Noordoostpolder zijn wij bereid te halen en te brengen.

Klinkt dit als de uitdaging die jij zoekt? Solliciteer dan nu en word een waardevolle toevoeging aan ons team van verkeersregelaars!

Gevraagd

- Gediplomeerd verkeersregelaar
- Landelijke aanstellingspas
- VCA Certificaat
- Initiatief tonen en Gemotiveerd zijn

Uren

8 - 40 uur
Zeer flexibel in de aantal te werken uren. Wij plannen alleen de uren en dagen die u aan ons doorgeeft.

Salaris

€ 15 p/u
Wij onderscheiden ons van andere uitzendbureaus wat betreft salaris. De gebruikelijke uurlonen als verkeersregelaar liggen tegen het minimumloon aan. Wij willen goed belonen maar verwachten daar wel goed werk voor terug.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in