+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Applicatie ontwikkelaar bij verpleegkundigen & verzorgenden Nederland Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Springstaff

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.270 - € 5.212 p/m
  • Eindejaarsuitkering

Vacatureomschrijving

Over de organisatie

Verpleegkundigen & Verzorgenden Nederland (V&VN) vormt met 105.000 leden de meest omvangrijke beroepsvereniging binnen ons land. Gevestigd te Utrecht, ondersteunt V&VN verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. Ze streven ernaar deze professionals in staat te stellen hun vak goed uit te kunnen voeren en bovenal willen ze ervoor zorgen dat zij elke dag met enthousiasme, passie en trots aan dit betekenisvolle werk beginnen. Dat is de missie van V&VN! Ze zetten zich in voor de essentiële elementen die dit streven mogelijk maken, zoals; educatie, beroepsprofielen, richtlijnen en beleidsbeïnvloeding. Centraal in al hun inspanningen staat de dialoog met, voor en namens hun leden aan bestuurlijke- en onderhandelingstafels en richting de politiek.

Over het team IM/ICT

Het team ICT/IM bestaat uit 5 medewerkers verdeeld in technische- en functionele IT professionals. Het team is hecht, open, informeel en betrokken. Ze helpen elkaar waar nodig en er is voldoende vrijheid om zelf je werk in te delen. Ze werken (binnen projecten) gezamenlijk aan grote (complexe) enterprise oplossingen.

Over de functie

Op deze plek kan je van grote betekenis zijn voor velen, aangezien het dé beroepsvereniging betreft voor verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten. De voortdurende ontwikkeling op het gebied van IT en automatisering is binnen V&VN van vitaal belang om het werk goed te kunnen blijven uitvoeren. Ze bevinden zich in een periode van groei en er wachten mooie kansen en resultaten!

Wat ga je doen?

  • In samenwerking met andere stakeholders ontwikkel en onderhoud je oplossingen voor de leden en medewerkers. Dat doe je op basis van Microsoft-oplossingen, met name in het Power Platform en Azure;
  • Je helpt met het opstellen van rapportages uit de systemen (Dynamics 365, Power BI, SQL en Datawarehouse) voor in- en extern gebruik;
  • Je analyseert de huidige oplossingen en doet voorstellen voor verbetering.

Wat zoeken wij?

  • Een relevante opleiding in applicatie/softwareontwikkeling op MBO of HBO-niveau;
  • Ervaring met software en het bouwen met Microsoft Dynamics 365 CRM e.o. Power Platforms;
  • Ervaring met JavaScript en C#.

Wat bieden wij?

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring bieden ze een salaris tussen de € 3.270,- tot maximaal € 5.212,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek (CAO Ziekenhuizen, FWG 55/60). Op basis van CAO-afspraken worden de salarissen per 1 december 2023 (5%) en per 1 juni 2024 (5%) verhoogd;
  • V&VN biedt daarnaast goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering van 8,33%, vakantiegeld, reiskosten -en thuiswerkvergoeding en een fietsplan. Een surface laptop en mobiel wordt vanuit V&VN beschikbaar gesteld. Ook is er de mogelijkheid om hybride te werken.
  • Een afwisselende en dynamische functie in een leuk en gedreven team binnen een lerende organisatie. Je krijgt veel ruimte voor input om vanuit ICT structureel bij te dragen aan de ontwikkeling van onze beroepsgroepen. Daarnaast beschik je over een fijne werkplek in een modern, ruim en licht kantoor waarbij je van alle gemakken voorzien bent. Er is zelfs een gym!;
  • Er wordt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden met de mogelijkheid tot omzetting naar een vast dienstverband.

Meer informatie?

Wil je solliciteren? Klik dan op de button. Eerst meer informatie? Neem dan contact op met Pilou Duisenberg via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel 06-24593155.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in