+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Coördinator Service en Onderhoud Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Search X Recruitment

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.750 p/m

Vacatureomschrijving

Nu de energietransitie in volle gang is, is het van cruciaal belang dat je niet achterblijft. Dit bedrijf houdt zich bezig met de energie-efficiëntie van gebouwen. Of het nu gaat om ziekenhuizen, banken, scholen of kantoorpanden, dit bedrijf is een echte voorloper in het bieden van energiebesparende oplossingen voor de gebouwen van de toekomst.

Vertel verder…

Het combineren van comfort en duurzaamheid. Dat is waar dit bedrijf zich dagelijks voor inzet. Services die worden geleverd omvatten onder andere energie-efficiënte elektrische en HVAC installaties, informatie- en communicatiesystemen, multitechnische energiediensten en controle- en beveiligingssystemen. Het optimaliseren van gebouw gebonden installaties is waar dit bedrijf voor leeft.

Wat kan ik doen?

Jij wordt de coördinator service en onderhoud die gaat schakelen tussen klanten en vaklieden. Onderhoudswerkzaamheden en storingsmeldingen komen bij jou binnen en jij gaat ervoor zorgen dat de juiste vaklieden of onderaannemers dit uitvoeren. Je koppelt de voortgang terug naar de klant en bent zo goed gevarieerd bezig. Je heb vooral contact met grote klanten in de regio Utrecht

En wat moet ik precies kunnen?

Met jouw opgedane werkervaring binnen gebouwbeheer en een afgeronde (bij voorkeur technische) opleiding ben je al een heel eind op weg. Daarnaast is het van belang dat je communicatief sterk bent. Bovendien spreek en schrijf je een uitstekend woordje Engels en vloeiend Nederlands. Je hoeft niet eens heel veel ervaring te hebben voor deze baan, maar wel goed kunnen schakelen en zorgvuldig kunnen werken met verschillende contacten. Overzicht is de sleutel die de kluis naar jouw kwaliteiten opent!

Klinkt goed! En wat krijg ik daarvoor terug?

Je draagt behoorlijk wat verantwoordelijkheden, en het is daarom niet meer dan logisch dat hier een mooi salaris tegenover staat. Het salaris kan een lekkere €45.000 worden, afhankelijk van jouw ervaring. Ook de secundaire arbeidsvoorwaarden liegen er niet om, maar wat nog wel fijner is, is dat je hier echt stappen kunt zetten in je carrière. Doorgroeiers hebben ze graag, zodat jij je kwaliteiten kunt blijven ontwikkelen. Nog vragen? Stel ze gerust als je solliciteert!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in