+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Allround preventieassistente Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Rovidam

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 p/m

Vacatureomschrijving

Deze leuke praktijk is op zoek naar een allround preventie assistente voor de dinsdag, woensdag (eigen agenda) & donderdag.


Hier ga jij aan de slag!

Bij onze praktijk draait alles om passie voor tandheelkunde, schoonheid en de nieuwste technologieën en wetenschappelijke ontwikkelingen. We geloven dat goede tandheelkunde hand in hand gaat met geduld, persoonlijke aandacht, en oog voor detail, met als doel duurzame resultaten te bereiken zonder onnodige ingrepen.

Binnen onze praktijk zijn kernwaarden als gastvrijheid, behulpzaamheid, professionaliteit, en kwaliteit van onschatbare waarde. Ook hechten we veel waarde aan een positieve werksfeer en open communicatie binnen ons team. We geloven dat de manier waarop we onze patiënten helpen essentieel is voor een succesvolle tandheelkundige ervaring.


Wat kan Rovidam voor jou doen?

Rovidam is gespecialiseerd in de dentale arbeidsbemiddeling. Onze ervaren recruiters kennen de markt als geen ander. Je kunt op ons rekenen bij het bereiken van de juiste praktijken binnen jouw regio. Wij garanderen jouw anonimiteit. Bovendien bemiddelen wij kandidaten gratis!


Dit is jouw functie

Ter versterking van ons toegewijde team zijn we op zoek naar een enthousiaste preventie assistente voor 3 dagen per week. De werkdagen zijn dinsdag, woensdag & donderdag. Ben jij leergierig, flexibel en ambitieus? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je staat voornamelijk aan de stoel, maar er is veel ruimte voor preventiewerkzaamheden.


Dit ben jij

Als preventie assistente ben je een cruciale schakel in ons streven naar excellente tandheelkunde. Je ondersteunt de tandarts bij behandelingen, bent betrokken bij de voorbereiding en nazorg, en draagt bij aan een comfortabele en geruststellende omgeving voor onze patiënten. Jouw leergierigheid, flexibiliteit en ambitie worden gewaardeerd en gestimuleerd in ons team.


Zie jij jezelf hier werken?

Als je op zoek bent naar een inspirerende werkplek waar je kunt bijdragen aan hoogwaardige tandheelkundige zorg met een focus op schoonheid, technologie en respect voor de natuur, dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren. Samen kunnen we de tandheelkunde naar een hoger niveau tillen en de glimlachen van onze patiënten transformeren. Goed om te weten: er is voldoende gratis parkeerruimte voor de deur.

Kom jij dit team versterken?


Solliciteer direct!

Solliciteer via onderstaand formulier, en ik kijk ernaar uit om je te spreken!

Heb je nog vragen? Ik ben te bereiken via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of 06-27156655 Ref: 18926

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in