+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Tenderontwerper Tijdelijke Verkeersmaatregelen Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Sprinter Search

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Korte omschrijving
Pak jij zaken gedreven en gericht aan, streef jij naar aandacht voor details plus ben jij doortastend en energiek? Dan is dit het moment om jouw carrière verder vorm te gaan geven in de rol van Tenderontwerper (tijdelijke) Verkeersmaatregelen, lees snel verder!

Wat ga je doen?

Als Tenderontwerper Tijdelijke Verkeersmaatregelen (TVM) ben jij de bedenker van de verkeersfasering bij diverse grote infrastructurele projecten. Met jouw mix van ervaring, innovatie en creativiteit zorg jij er samen met het team voor dat binnen jouw ontwerp de doorstroming en verkeersveiligheid gewaarborgd blijft. Uiteraard met in oog houdend dat het ook nog de meest economisch voordeligste wijze is tijdens de verschillende faseringen in het bouwproces.

Oftewel, als Tenderontwerper TVM bedenk jij letterlijk de tijdelijke verkeerssituatie!

Hoe ziet dit er dan uit? 
Er wordt een (bestaande) wegsituatie gereconstrueerd. In het voortraject sluit Traffic & More al aan bij het tenderteam vanuit de aannemer om er met elkaar voor te zorgen dat de doorstroming en veiligheid gewaarborgd blijft tijdens de uitvoering van het project. Jij als Tenderontwerper TVM gaat puzzelen om te zorgen dat je tot innovatieve, slimme en zo efficiënt mogelijke verkeersoplossingen gaat komen. Dit natuurlijk binnen de gestelde eisen- en randvoorwaarden van de opdrachtgever. Kortom, je zoekt het optimum tussen het spanningsveld productiviteit, veiligheid en doorstroming samen met de aannemer. Hoe gaaf als je straks over een tijdelijke wegfasering rijdt die je zelf hebt ontworpen!

Uiteraard doorloop je dit proces niet alleen. Je hebt nauw contact met de opdrachtgever en er zijn voldoende enthousiaste collega's waar je mee kunt sparren.


Wie ben jij?

Als Tenderontwerper TVM leg jij de lat graag hoog, houd je van uitdaging en weet jij als geen ander hoe belangrijk details in een proces kunnen zijn. Jij bent goed in het oplossen (puzzelen) van problemen, je streeft er voortdurend naar om jezelf te verbeteren en je bent een vindingrijk denker. 

De voorkeur gaat uit naar iemand die toe is aan de volgende stap. Dus ben jij momenteel werkzaam als tekenaar of ontwerper binnen de Civiele Techniek en zoek jij meer verantwoordelijkheid, diepgang en vecht jij graag bestaande gewoontes aan, dan ben jij de Tenderontwerper TVM die past binnen Traffic & More!

*** Binnen Traffic & More krijg jij de exclusieve kans om jouw loopbaan te versnellen en bij deze prestigieuze club binnen haar nichemarkt het verschil te gaan maken. Er bestaat geen opleiding voor hetgeen zij doen. Wel bezitten ze de kennis, kunde en expertise die ze graag aan jou overbrengen. Dus aan jou, wil jij jouw carrière een boost geven en sta jij open om de beste te worden binnen de verkeersmanagement wereld, ja? dan zoek ik jou! *** 

En More:

  • Je hebt interesse in de infrastructuur en verkeer/mobiliteit;
  • Je bent ambitieus en wilt jezelf blijven ontwikkelen;
  • Je werkt zelfstandig, resultaat gedreven aan jouw ontwerpen;
  • Je bent een actieve en betrokken teamspeler;
  • en je bent toe aan deze nieuwe stap ;-) 
Wie is Traffic & More?

Traffic & More is een begrip binnen het verkeersmanagement in Nederland. Zo zijn ze gespecialiseerd in tijdelijke verkeersmaatregelen en wel van ontwerp tot uitvoering. Kortom van A-tot-Z wat maakt dat je binnen deze snelgroeiende organisatie letterlijk even naar buiten kunt lopen om iets te overleggen/zien of te begrijpen. Alle kennis- en kunde is in huis om met tijdelijk verkeersmanagement waarde toe te voegen. 

Als organisatie werkt Traffic & More voor verschillende grote projecten waarbij zij ervoor zorgt dat de doorstroming gegarandeerd wordt. De ambitie is om dit elke keer weer slimmer, beter en efficiënter te doen. Kortom, Traffic & More is dé specialist op het gebied van verkeersmanagement welke door haar verkeersmaatregelen zichtbaar beter is! 

Een greep van de projecten: Rijnlandroute, Afsluitdijk, A9 (Badhoevedorp-Holendrecht), Groot Variabel Onderhoud A4/A9/A10, Groot Onderhoud Kiltunnel en nog veel meer.

En More:

Als Tenderontwerper TVM kom je op de afdeling Engineering terecht. Hier werken al vijf enthousiaste en gedreven ontwerpers. Jouw nieuwe collega's zoeken iemand die dezelfde gezamenlijke competenties heeft, namelijk:

  1. Leergierig
  2. Oplossingsgericht
  3. Kwaliteitsgericht
  4. Samenwerken
  5. Inzet in zijn/haar werk

Herken jij jezelf in de bovenstaande competenties en werk jij graag in een inspirerend team, dan ben jij de Tenderontwerper TVM die ik zoek!

Volgens Traffic & More komt het beste werk voort uit een combinatie van vakmanschap, samenwerken, hard werken en plezier. Ze vinden het belangrijk dat naast het werkleven er ook tijd moet zijn om te kunnen ontspannen. Er worden door de organisatie jaarlijks meerdere uitjes georganiseerd. Kortom, een fijne werkomgeving met leuke collega's! 


Wat krijg je ervoor terug?

Als Tenderontwerper TVM ga je naast een stap in je carrière ook een stap in je salaris maken. Daarbij maken ze gebruik van de CAO Metaal & Techniek. Hoe ziet dit eruit: 

  • 13x salaris op jaarbasis;
  • 26 vakantiedagen;
  • 13 adv dagen;
  • 8% vakantiegeld;
  • Gratificatie (bonus);
  • Kortverzuim;
  • Jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband.

Binnen Traffic & More doen ze veel aan Persoonlijke- en Team Effectiviteit,  dit doen ze middels Insights Discovery. Het maken van een vragenlijst voor het genereren van een Insights Discovery-profiel is een onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wil jij meer weten of kennismaken bij Traffic & More? Neem dan contact op met Stephanie!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in