+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Werkplekbeheerder | Jouw IT-droombaan Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hello Professionals

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Psst… Hello IT professional: Ben jij op zoek naar jouw IT-droombaan als Werkplekbeheerder? Stop dan met zoeken, want wij hebben jouw IT-droombaan!

Je bent klaar voor vernieuwing! Je wilt iets nieuws, iets waar je elke dag nieuwe energie van krijgt. Een IT-baan met doorgroeimogelijkheden, een reistijd die bij jou past en een bedrijfscultuur die perfect bij jouw wensen en behoeftes aansluit.  Jij weet precies waarna je op zoekt bent, ook weet je wel bij wat voor type bedrijf je wilt werken. Maar hoe kom je nou bij jouw IT-droombaan terecht? Stop met zoeken, reageer op deze vacature, laat je wensen achter en wij vangen jouw ultieme IT-droombaan!




Wat houdt deze IT-droombaan vacature nou in?


Daar komt dus een interessant puntje, want dit is nou precies wat wij samen met jou willen gaan onderzoeken. Wat voor de een zijn ideale droombaan kan zijn, kan voor de ander zijn nachtmerrie zijn. Wij gaan voor jou op zoek: Wat is jouw ideale functie? Hoe lang wil je maximaal in de auto zitten? Of wil je misschien wel met de fiets naar het werk? Dat zijn vragen waar alleen jij het antwoord op weet. Wij doen er alles aan om jouw IT-droombaan te vinden. Dit kan op verschillende vlakken in de IT: Van Systeembeheer rollen tot aan een functie als Projectmanager.




En nu verder?


Door te reageren op deze IT-droomvacature zet je ons direct aan het werk voor jou. Binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op. Tijdens dit gesprek inventariseren wij jouw wensen wat jij belangrijk vindt aan jouw toekomstige droombaan. Kunnen we elkaar helpen? Dan plannen we een online kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek leren wij niet alleen jou nog beter kennen, maar maak je ook kennis met een van onze enthousiaste droombaan consultants.

De uitkomst van het gesprek? Dat bepaal je zelf! Eén ding is zeker, door dit gesprek en ons persoonlijke droombaan rapport krijg je nog beter inzichten in jouw mogelijkheden.




Arbeidsvoorwaarden


Of er ook dingen zijn wat we wel weten? Natuurlijk, de arbeidsvoorwaarden! Op een ding kan je sowieso rekenen, de arbeidsvoorwaarden zijn goed geregeld. Naast dat wij je natuurlijk een passend salaris bieden, goede pensioensregeling en 8,33 vakantiegeld kan je ook rekenen op de volgende voorwaarden:

  • Betaald opleidingstraject van 12 dagen per jaar;
  • Uitstekende opleidingsmogelijkheden;
  • Salaris dat meegroeit met jouw kennis en certificeringen;
  • Leaseauto of reiskostenvergoeding als je geen rijbewijs hebt
  • 25 vakantiedagen.

En daarnaast natuurlijk ook gezellige borrels, uitjes en leerzame kennisdelingssessies.




Over Hello Professionals


Hello Professionals is dé IT-business partner gespecialiseerd in het verbinden van IT-talent met toonaangevende opdrachtgevers.

Als jij bij ons komt werken, ben je verzekerd van een betrouwbare werkgever waar jij je ambities kan waarmaken. Vanuit een vast dienstverband word je gedetacheerd, dit kan op zowel tijdelijke als op langdurige IT-opdrachten. Wij hechten grote waarde aan de continue ontwikkeling van onze IT-professionals. Door de uitgebreide opleidingsmogelijkheden blijf jij als IT-professional vooroplopen. Wij zijn ervan overtuigd dat gemotiveerde medewerkers het beste uit zichzelf halen en zien hiervan het bewijs dagelijks terug bij onze opdrachtgevers. De succesfactor hiervoor? Dat is de match op basis van bedrijfscultuur, waardoor ons team inmiddels gegroeid is naar meer dan 100 IT-professionals door het hele land.

De volgende stap in jouw IT-carrière begint bij Hello Professionals: Wij hebben jouw IT-droombaan!


Psst...

Kan je niet wachten? Klik dan hier en vul meteen de vragen in en binnen 24 uur nemen wij telefonisch contact met je op!

Of ben je benieuwd naar een van onze andere ICT-vacatures? voor al onze IT-vacatures! Of bekijk hier de vacature IT werkplekbeheerder!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in