+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Wil jij de stap maken naar de zorg maar heb je geen diploma? Word dan ADL Zorgondersteuner in Utrecht Terwijde Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

WIJ.ZORGEN

Gevraagd

  • 10 - 24 uur
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 14,29 p/u
  • Eindejaarsuitkering, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Wil jij de stap maken naar de zorg maar heb je geen diploma? Word dan ADL Zorgondersteuner in Utrecht Terwijde

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de zorg en wil je graag werken in Utrecht Terwijde? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij WIJ.ZORGEN zijn we namelijk per direct op zoek naar gedreven medewerkers die de zorg willen verlenen aan mensen met een fysieke beperking in de omgeving van Utrecht Terwijde.


Hoe maak jij het verschil?

Als zorgmedewerker bij WIJ.ZORGEN verleen je zorg aan mensen met een fysieke beperking. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een aangeboren beperking of een beperking die is ontstaan door bijvoorbeeld een ongeluk. Door deze fysieke beperking hebben onze cliënten jou hard nodig om de dag te starten of af te sluiten.

Je begint je carrière in de zorg met het aanleren van de ADL werkzaamheden (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen). Hier leer je hoe je mensen met een fysieke beperking kunt verplaatsen, wassen, omkleden en andere persoonlijke verzorging kunt bieden. Jij bent voor deze doelgroep de cruciale factor in hun leven.



Gevraagd

Jij bent iemand die zich volledig wil inzetten voor een ander. Iemand die gelukkig wordt van het helpen van anderen en zichzelf daarvoor wegcijfert. Je zou graag de stap willen maken naar de zorg om een nieuwe uitdaging aan te gaan, met of zonder diploma. Verder ben je bereid om 10-24 uur te werken, verspreid over doordeweekse dagen en in het weekend en ben je woonachtig in Utrecht Terwijde of de omgeving daarvan.



Aanbod

Wat krijg je ervoor terug? Je wordt volledig klaargestoomd om de zorg te betreden. Daarbij horen begeleiding en cursussen zodat je alle handelingen goed kunt verrichten en de cliënten volledig kunt ondersteunen. Om je te laten wennen aan het vak, bieden we je een urencontract met uitzicht op een vast contract met een mooi startsalaris van €14,29 bruto per uur (exlusief toeslag). Ook krijg je dus ORT (onregelmatigheidstoeslag), reiskosten vergoeding en een eindejaarsuitkering.



Bedrijfsomschrijving

Het concept van de opdrachtgever richt zich op het ondersteunen van mensen met een fysieke beperking, zodat ze zelfstandig kunnen wonen en de controle over hun leven behouden. Dit omvat aangepaste woningen met technologische hulpmiddelen en aanpassingen voor toegankelijkheid en zelfredzaamheid.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in