+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Lowcode Developer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Indocs

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Het spreekt voor zich dat wij enthousiast zijn over low-code en dataplatforms. Het zijn middelen om een doel veel sneller te bereiken.

Maar waar we echt warm voor lopen en wat ons drijft, is samen bedenken van oplossingen die het verschil maken. Oplossingen voor nu en voor de toekomst. We houden niet op bij apps die werken en er goed uitzien.

Zet ons team een uur bij elkaar en we verzinnen een oplossing die gaat werken. Daarvoor hebben we bewezen skills in huis en daar krijgen we energie van.
Raak jij ook enthousiast van nieuwe technologie, nuttige apps en dataplatformen? Loop je niet weg voor een drankje op de vrijdagmiddag? Dan is de kans groot dat we een match zijn!

Gevraagd

Wij zijn nuchtere en hoogopgeleide developers met passie voor digitaal werken en innovatie. Je wordt omringd door gedreven mensen die complexe technische uitdagingen begrijpelijk en gebruiksvriendelijk maken. Je bent bij ons vanaf dag één onderdeel van het team.

Wekelijks komen we samen om elkaar op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen in de wereld van low-code en daarbuiten. De lead-developers helpen de junioren om zich zo al snel te specialiseren in een van de platformen. Je wordt omringt door experts, dus er valt altijd wat te leren.

Persoonlijke ontwikkeling staat hoog op onze agenda. Denk daarbij niet alleen aan ontwikkeling in je functie of vakgebied, want gelukkig is er meer dan technologie. We stellen tijd voor je beschikbaar om aan deze ontwikkeling te werken. Zo ben je altijd up-to-date en groei je door in de richting die bij jou past.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in