+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Logistiek Manager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 2.750 - € 3.800 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacatureomschrijving

Dynamisch, resultaatgericht en flexibel zijn woorden die sowieso in jouw woordenboek staan. Als logistiek manager bij PostNL in Utrecht ben jij verantwoordelijk voor het verzendproces. Je kunt tot € 3800 per maand verdienen, exclusief toeslagen. Wat je hiervoor moet doen? Dat lees je in deze vacature.

Wat bieden wij jou
  • Salaris tussen € 2750 en € 3800 (o.b.v. ervaring)
  • Een auto van de zaak
  • Een laptop- en telefoonregeling
  • Avondtoeslagen van 20% en 30%
  • Een 8+ voor werkplezier op de werkvloer!
  • 7-maanden of jaarcontract met uitzicht op vast
Wie ben jij

Als logistiek manager bij PostNL Utrecht ben jij de beste in het resultaatgericht denken en sturen op targets. Jouw opgedane ervaring neem je mee en weet je direct toe te passen. Daarnaast heb je ook:

  • goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal
  • ervaring met het gebruik van Word/Excel en goede computervaardigheden
  • inzicht en affiniteit met (digitale) logistieke processen en/of productieprocessen
Wat ga je doen

Als logistiek manager stuur jij het gehele verzendproces bij PostNL Utrecht aan. Het proces draait bijna 24/7 en daarom is het belangrijk dat jij je werk flexibel kunt indelen. In totaal geef je leiding aan ongeveer 50 tot 150 medewerkers, waaronder ongeveer 5 (assistent) teamleiders. Jouw (assistent) teamleiders zijn de belangrijke schakels op de vloer. Zij zorgen ervoor dat het proces goed draait en samen met hen ben je bezig met targets en KPI’s. Met jouw analytisch vermogen en oog voor detail weet jij ook continu op procesverbetering te sturen. Ook veiligheid en kwaliteit zijn hot topics voor jou.

Daarnaast ben je als logistiek manager direct in contact met de klant, maar ook met andere medewerkers binnen TTPM: denk hierbij aan recruitment, HR en planning. Hierin worden verschillende thema’s behandeld, zodat je altijd up to date bent van alles. Dus jij bent de belangrijke schakel tussen de vloer en de operationele medewerkers. Aan het einde van de dag rapporteer je aan de area manager, die tevens ook je sparringpartner is.

Waar ga je werken

PostNL Utrecht is jouw uitvalsbasis, gelegen op bedrijventerrein ‘Lageweide’. PostNL Utrecht is onderdeel van Tempo-Team Performance Management #TTPM. TTPM neemt operationele processen van de klant over. Alle processen worden uitgevoerd door een eigen team van medewerkers, dus ook op leidinggevend vlak. Door het hele land zijn er dagelijks ruim 120 leidinggevenden en 1900 medewerkers bezig om de beste service te verlenen. Dit biedt voor jou als logistiek manager ook doorgroeimogelijkheden, zowel binnen PostNL als binnen TTPM.

Sollicitatie

Dus ben jij onze nieuwe logistiek manager? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog! We ontvangen graag je CV en motivatiebrief. Binnen enkele dagen nemen we contact met je op. Heb je eerst nog vragen? Geen probleem! Je kunt ons mailen of bellen. Tot snel!

* Het maken van een online-assessment op HBO-niveau maakt deel uit van deze sollicitatieprocedure.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in