+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Pega System Architect Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Capgemini

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

De financiële markt en overheden werken al veel met Pega. Capgemini DCX brengt de laatste Pega-technologie nu naar nieuwe markten. Dat betekent dat je als Pega system architect bij Capgemini de processen van bijvoorbeeld een topspeler in de halfgeleiderindustrie of een telecomgigant optimaliseert. Daarmee zorg je bovendien voor een uniforme klantbeleving in hun omnichannel ecosystemen. Ons Pega-team groeit hard en jij krijgt dan ook alle kans om onze richting mee te bepalen. Werk ondertussen aan je eigen groei, inclusief de volgende stap in je Pega-certificering!

Binnen Digital Customer eXperience (DCX) bij Capgemini zijn wij daarom op zoek naar een Pega Senior System Architect die zich gaat richten op projecten in de public en private sector. Een hart voor de digitale transformatie middels Pega, dat is waar jij jouw energie vandaan haalt. Je bent iemand die kritische design vragen stelt, goed kan analyseren en een richting kan kiezen. Je bent daarin leidend en neemt andere mee.



Jouw mogelijkheden als Pega System Architect bij Capgemini

Je brengt de behoeftes en pijnpunten van de klant in kaart, waarmee je in Pega de optimale architectuur ontwerpt voor de te automatiseren processen. Dit betekent onder andere user stories ontwikkelen, participeren in DCO’s en samenwerken met de business. In cocreatie met de klant doorloop je de hele ontwikkelstraat tot en met deployment. Daarvoor volg je de Pega best practices en manage je de guardrail warnings. Je pioniert bovendien met de nieuwste Pega-technieken en deelt je kennis met collega’s en klanten. Met meer ervaring en hogere certificering krijg je natuurlijk ook een meer coachende en leidinggevende rol in de projectteams.



Je thuisbasis bij Capgemini

Je maakt deel uit van ons hard groeiende Pega-team van bijna 500 collega’s binnen de Europese afdeling Digital Customer Experience (DCX). Als Pega-experts wisselen wij veel kennis uit, bijvoorbeeld in onze wekelijkse kennisdelingsessies. Ook krijg je coaching van ervaren Pega-collega’s voor je verdere certificering, terwijl je voor je persoonlijke ontwikkeling terecht kunt bij je counselor. Natuurlijk kun je ook zelf collega’s coachen. En heb je ideeën? Laat het ons weten, want wij staan voor alles open. Hoe je ons leert kennen? Doe mee aan onze activiteiten en BBQ! Meer weten over DCX? Bekijk onze aanpak, blogs en klantverhalen.



Benefits

  • Cold feet? Kennen we niet. Bij ons krijg je direct een vast contract.
  • All You Can Train zonder enige verplichtingen.
  • Een goed gevulde koffer met vakantiegeld én genoeg tijd (26 dagen) om het uit te geven. Zin in een extra lange vakantie? Koop dan dagen bij.
  • Capgemini draagt bij aan jouw pensioen. Daarnaast heb je ook de vrijheid om hier zelf nog extra aan bij te dragen.
  • Happy hybride werken met onze connectiviteitsvergoeding.
  • Je eerste levensbehoefte als professional: een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken.
  • Altijd lekker onderweg met je leaseauto of NS-businesscard. Of kies voor uitbetaling van je reiskostenvergoeding.
  • En uiteraard een passend salaris. Hierover gaan we graag met je in gesprek.



Waarom past deze vacature bij jou?

Jij krijgt energie van het faciliteren van de digitale transformatie van klanten met Pega. Voor het beste resultaat stel je kritische designvragen. Ook kun je goed analyseren en met jouw communicatieskills neem je de klant én je projectteam mee in de beste oplossing voor de klantbehoefte. Agile werken kent voor jou geen geheimen en met ownership voor jouw aandeel werk je graag samen voor de beste teamprestaties. Daarbij ben je sterk gemotiveerd om jezelf én je collega’s continu te verbeteren. Daarnaast heb je: Een hbo- of wo-diploma in een relevante technische richting. Minimaal de certificering Pega Certified System Architect, met de motivatie om door te groeien naar Pega Senior System Architect en/of Pega Lead System Architect. Ruime ervaring met het ontwikkelen van architecturen in Pega en Pega-implementaties. Ervaring met bijvoorbeeld Pega Communications Framework, Product Catalog, DX API, Customer Service en Customer Decision Hub. Of de motivatie om deze ervaring op te bouwen! Een goede beheersing van het Nederlands, omdat wij ons focussen op het ontwikkelen van de Nederlandse niet-financiële markt. Als je ook in internationale projecten wilt gaan werken, dan is Engels natuurlijk een must.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in