+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Cloud Engineer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl

Vvaa

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.500 - € 4.800 p/m
  • 13e maand, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Dit wordt je baan

Als cloud engineer richt jij je op het analyseren, ontwerpen en onderhouden van cloudoplossingen op Microsoft Azure. Niet alleen gebruik je hiervoor de nieuwste technologieën, maar gebruik je ook je eigen creativiteit en inzichten.

Het ene moment controleer je een applicatiescript en zorg je dat alle dashboards de juiste informatie weergeven, terwijl je het volgende moment werkt aan een nieuw op te leveren platform. Denk hierbij aan het aanbieden van nieuwe applicaties in onze omgeving, waardoor jouw VvAA-collega’s onze leden en klanten nog beter van dienst kunnen zijn. In jouw functie als cloud engineer werk je nauw samen met externe partijen zoals Microsoft en KPN, maar ook met je directe collega’s. Samen zorgen jullie projectmatig voor een veilige en stabiele Cloud-omgeving.

Binnen ons team ga jij je als cloud engineer specialiseren op minstens een van de kennisgebieden: Power Apps, Logic Apps of DevOps. Wij zorgen dat je de juiste kennis kunt opdoen en investeren graag in jouw ontwikkeling.


Dit is wat je nodig hebt

Je bent minimaal in het bezit van Azure certificeringen 104, 800 & 801 in combinatie met minimaal 2 jaar ervaring. Daarnaast ben je bekend met Azure portal en heb je kennis van databases, servers en scripting.


Dit is waar je op kan rekenen

Afhankelijk van je opleiding en ervaring verdien je een salaris tussen de € 2.500 en € 4.800 per maand op basis van 38 uur. Daarnaast hebben wij een 13e maand, vakantiegeld en een collectieve resultaatuitkering. Ook krijg jij een vrij te besteden opleidingsbudget van maar liefst €750 per jaar. Wil je een training of opleiding volgen die werkgerelateerd is? Dan vullen wij dit budget in samenspraak aan. Ook kun je (gratis) diverse GoodHabitz-trainingen van cursus Excel tot Spaans volgen.


Dit is VvAA en jouw team

Bij VvAA staan we als één team achter de zorg. Samen helpen we ruim 130.000 zorgprofessionals, en organisaties waarin zij werken, met alles waarvoor zij niet zijn opgeleid. Ons kantoor is toegankelijk voor iedereen. Ieder mens is uniek en wij hebben oog voor jou. Juist het verschil tussen onze achtergronden en expertises, versterkt onze slagkracht. Samen weten we meer en kunnen we meer. Samen zijn we één VvAA en staan wij als één team achter de zorg.

Jij komt te werken op onze ICT-afdeling. Het team bestaat uit ca. 30 collega's met elk hun eigen expertise. Wij richten ons op het onderhouden van verschillende ICT-diensten in een Microsoft Cloud omgeving. Wat kenmerkend is voor ons team, is dat wij collega's de kans geven om te ontdekken waar hun interesses liggen en hierin door te groeien. Bij ons kun je veel leren en is er ruimte voor jouw nieuwe ideeën. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en geeft je de mogelijkheid om je team mede vorm te geven en bij te dragen aan de continue innovatie van team Applicatie Beheer.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wensen wij niet.


Wij bieden
  • Een salaris tussen de € 2.500 en € 4.800 per maand op basis van 38 uur
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een omgeving waar veel ruimte is voor groei en ontwikkeling
Wij vragen
  • Je bent minimaal in het bezit van Azure certificeringen 104, 800 & 801
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring.
  • Je bent bekend met Azure portal en heb je kennis van databases, servers en scripting
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in