+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Calculator Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Meestersgilde

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.500 - € 6.000 p/m

Vacatureomschrijving

Aan de hand van een bestek en tekeningen maak je als Calculator begrotingen voor grote nieuwbouw-, renovatie- of onderhoudsprojecten. Door je bouwkundige kennis en ervaring calculeer je scherp. Je wilt opdrachten binnenhalen samen met je team van collega’s. Ben jij die vakspecialist en wil je in Utrecht en omgeving gaan werken? Calculeer dan maar in dat je deze uitdaging aan gaat. Solliciteer nu online!

Wat je gaat doen als Calculator in Utrecht
Je gaat hoofdzakelijk werken aan projecten in Utrecht die uitgevoerd worden voor woningbouwcoöperaties, VvE-beheerders en vastgoedeigenaren. Het vastgoed wordt nieuw gebouwd, grondig gerenoveerd of er wordt groot onderhoud aan uitgevoerd. Jij bent als calculator verantwoordelijk voor de complete prijsvorming van het project. Om een goede begroting op te stellen bepaal je eerst welke materialen en hoeveel personeel er nodig is om het project te realiseren. Je bent objectief in je kostenindicaties en scherp bij het analyseren van je calculaties. Daarvoor vraag je prijzen op bij leveranciers en onderaannemers. Het kunnen complexen projecten zijn. Met jouw kennis en ervaring draai jij je hand daar niet voor om. Je bent ook een procesverbeteraar. Want van ieder project wat je gecalculeerd hebt, daar trek je lering uit.

Wat je meebrengt als Calculator in Utrecht
Je hebt een bouwkundige of (bouw)technische HBO-leiding afgerond. Je hebt al enkele jaren ervaring als calculator in de woning- en/of utiliteitsbouw. Je hebt ervaring met het uitrekenen van onderhouds- en renovatieprojecten. Je bent creatief als het om complexen projecten gaat. Het is belangrijk dat gewend bent goed te communiceren. Want je overlegd veel om tot het beste voorstel te komen. 

Aanbod

  • Een salaris tussen de € 4.500 - € 6.000,- bruto per maand.
  • Een prachtige auto, smartphone en laptop van het bedrijf.
  • Een vast contract, nadat jij jezelf voor een bepaalde periode bewezen hebt.
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door opleidingen en cursussen te volgen.
Ben je geïnteresseerd in de vacature Calculator Utrecht?
Solliciteer direct online! Wil je eerst meer informatie over de functie? Bel dan met Marc Veldhoen op het nummer 06-52 78 69 20. Hij helpt je graag met het aangaan van deze uitdaging!

Meestersgilde in het kort
Met een vakkundig team is Meestersgilde een bekende intermediair in de bouw en vastgoedsector. Al meer dan 18 jaar bemiddelen wij kader- en uitvoerende functies. Wij werven en selecteren professionals voor onze opdrachtgevers die daar rechtstreeks in dienst gaan of je wordt als interim professional projectmatig ter beschikking gesteld. Daarnaast biedt Meestersgilde interessante interim opdracht aan.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in