+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Servicemonteur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Wij zijn op zoek naar een servicemonteur! Wil jij werken in binnen het afvalwatermanagement en zorgen voor tevreden klanten? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Organisatie

Wij bestaan sinds 1965 en zijn een echt familiebedrijf. We hebben ruim 500 medewerkers en 17 vestigingen die zijn verspreid door heel Nederland. Bij ons krijg je een baan met veel vrijheid en zelfstandigheid, goede arbeidsvoorwaarden en veel ruimte om door te groeien. Je bent als servicemonteur meestal alleen of in een klein team op pad waarbij je soms best uitdagende riool problemen tegenkomt. Je krijgt de verantwoordelijkheid om dit zelf op te lossen, als je er niet uitkomt staan je collega's klaar om je te helpen. Voor de rioleringsbranche bestaan nagenoeg geen specifieke opleidingen. Daarom leiden we onze werknemers zelf op. Je kunt jouw loopbaan bij ons zo invullen dat het helemaal aansluit bij jouw wensen en ambities. Wij staan open voor jouw ontwikkeling en ondersteunen je hier graag bij.


Functie

Als servicemonteur werk je aan het repareren en aanleggen van binnen-en buitenrioleringen. Zonder goed watermanagement en dus een goed werkend riool zou de maatschappij er heel anders uitzien. Je kan bijdragen aan een gezonde samenleving door samen met je collega’s problemen aan de riolering te verhelpen. Je voert (kleine) reparaties uit, daarnaast inspecteer je ook het riool/leidingwerk om te kijken of je de verstopping zelf kunt repareren of dat je de hulp van je collega’s moet inschakelen. Je start samen met je collega’s de dag en bespreekt wat de planning voor de dag is. Je hebt een leuke variatie aan werkzaamheden klaar staan en werkt op verschillende locaties. 


Functie eisen

We vinden het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en dienstverlenend bent en daarbij denkt in mogelijkheden. Je kunt zelfstandig werken, voelt je verantwoordelijk voor een klus en je bent flexibel qua werktijden. Als een klus om 16.00 uur nog niet af is dan vind je het geen probleem om het nog even af te maken. Ook storingsdiensten horen bij het vak, maar samen met je collega’s wissel je deze diensten zo veel mogelijk af. Technische ervaring is fijn, maar niet noodzakelijk. Als je gemotiveerd bent dan leren wij jou het vak!


Aanbod

Wij bieden jou het volgende

  • Veel zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid
  • Goed pensioen
  • Mogelijkheid tot het volgen van cursussen en opleidingen
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheid tot flexibel werken, bijvoorbeeld een contract voor 32 of 36 uur per week
  • Een goed salaris
Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in