+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Website en orderverwerkings medewerker zonnepanelen 24-32u in Utrecht Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

ZonnepanelenSuper.nl

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 24 - 32 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Nederlands, Engels (talen)

Aanbod

  • Vast contract
  • 1.478 - € 2.816 p/m

Vacatureomschrijving

Om te helpen met de verdere groei van ZonnepanelenSuper zoeken we een medewerker voor onze orderverwerking en het onderhouden van producten op onze website.

Als een nieuwe bestelling wordt geplaatst, controleer je of de gekozen materialen goed bij elkaar passen. Hiervoor is enige kennis over zonnepanelen en bijbehorende systemen vereist. Deze kennis kunnen wij je leren, maar het is zeker een pre als je al veel weet over zonnepanelen. Het is in ieder geval belangrijk dat je geïnteresseerd bent in zonne-energie en je kennis hierover verder wilt uitdiepen.

Je controleert of alle materialen beschikbaar zijn in ons magazijn of dat er iets besteld moet worden.

Vervolgens neem je telefonisch contact op met de klant om eventuele wijzigingen aan de bestelling door te nemen, of om de levering in te plannen als alles klopt. Hierbij sta je de klant vriendelijk te woord en beantwoord je rustig eventuele vragen.

Als alles in orde is en de klant is akkoord met de leverdatum, dan plan je de verwerking van de order in bij ons magazijn.

Verder ga je helpen met het onderhouden van de producten op onze website. Je voegt nieuwe producten toe of past bestaande producten aan. Je schrijft hiervoor begeleidende (SEO) teksten maakt bijpassende plaatjes. Zo zorg je ervoor dat onze website er netjes uitziet en helemaal is bijgewerkt.

Gevraagd

We zoeken een betrouwbare persoon die zijn/haar afspraken nakomt. Je kunt geconcenteerd werken en streeft naar een foutloze verwerking van je taken. Je kunt goed met klanten omgaan en staat ze vriendelijk en geduldig te woord.

Kennis of zonnepanelen en aanverwante systemen is een pre, maar geen vereiste. Een sterke motivatie om te leren is dat wel!

Aanbod

Je hebt 25 vakantiedagen per jaar op basis van een 40-urige werkweek. Je bouwt pensioen op bij Pensioenfonds Detailhandel.

Indien je inzet en resultaten dat toelaten, is er de mogelijkheid om door te groeien naar andere functies in het bedrijf. Zo kun je bijvoorbeeld op termijn ook offertes gaan maken en klanten rechtstreeks adviseren over hun aankoop. ZonnepanelenSuper is een klein bedrijf dat nog volop in ontwikkeling is, dus er zijn mogelijkheden genoeg.

Uren

24 - 32 uur
De uren zijn redelijk flexibel in te delen en het is mogelijk om later het aantal uren uit te breiden.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in