+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Ervaren Calculator/Kostendeskundige Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 5.500 - € 7.500 p/m
  • Auto v/d zaak, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Be a hero

Ben jij een meester in het vaststellen van kostprijzen en het opstellen van begrotingen, met een bijzondere focus op nieuwbouwprojecten tot 150 miljoen euro? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de rol van Calculator/Kostendeskundige verwachten we dat je jouw expertise toepast in verschillende stadia van het bouwproject. Als sleutelfiguur ben je verantwoordelijk voor de gedegen totstandkoming van kostprijsbegrotingen, waarbij je niet alleen nauwkeurig te werk gaat, maar ook anticipeert op mogelijke wijzigingen. Je speelt een essentiële rol in het waarborgen van de financiële haalbaarheid en efficiëntie van het project, met specifieke aandacht voor nieuwbouwprojecten met een budget tot 150 miljoen euro.

Jouw taken omvatten niet alleen het berekenen van kostprijzen, maar ook het evalueren van projectplannen, het beoordelen van contractdocumenten en het adviseren over koste gerelateerde zaken. Daarnaast werk je samen met diverse belanghebbenden, om een integrale aanpak te waarborgen en mogelijke optimalisaties te identificeren.

Als Calculator/Kostendeskundige heb je niet alleen oog voor detail, maar ben je ook in staat om een helikopterview te behouden. Je bent niet bang om uitdagingen aan te gaan en neemt initiatief in het signaleren en aandragen van kostenefficiënte oplossingen binnen het specifieke kader van nieuwbouwprojecten.

Benefits
  • Salarisrange van €5.500 - €7.500 bruto per maand
  • Bouw Cao voordelen, met minimaal 40 vakantiedagen
  • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden
  • Keuze tussen een auto van de zaak of reiskostenvergoeding
  • Een gezellige werkomgeving met leuke collega's en regelmatige teamuitjes
Bouwstenen voor succes
  • Minimaal 5 jaar ervaring als Calculator in de bouwsector
  • HBO-opleiding met focus op bouwkunde
  • Grondige kennis van bouwmaterialen, prijsvorming en calculatiesoftware
  • Analytisch denkvermogen en nauwkeurigheid
  • Team-player met uitmuntende communicatieve vaardigheden


Bedrijfsomschrijving

Deze klantpartner, een gespecialiseerd bouwbedrijf gevestigd in Nederland, onderscheidt zich door haar toewijding aan nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen, utiliteitsgebouwen en bedrijfspanden. Met een rijke geschiedenis en een team van ervaren vakmensen in dienst, heeft dit bedrijf zich bewezen in de bouwsector.De klantpartner bedient zowel particuliere opdrachtgevers als zakelijke klanten en geniet een welverdiende reputatie vanwege haar kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid. Duurzaamheid en energiezuinigheid zijn kernwaarden die het bedrijf nastreeft in al haar projecten.Wat deze klantpartner kenmerkt, is de nauwe samenwerking met architecten, projectontwikkelaars en andere bouwpartners, met als doel het beste resultaat te behalen. De persoonlijke benadering van het bedrijf betrekt opdrachtgevers bij het gehele bouwproces, wat bijdraagt aan succesvolle en tevreden klanten.Met een solide reputatie en diverse tevreden klanten heeft deze klantpartner niet alleen expertise in de bouw, maar is ze ook actief betrokken bij maatschappelijke projecten. Door bij te dragen aan de lokale gemeenschap toont het bedrijf haar toewijding aan een positieve impact op zowel professioneel als maatschappelijk vlak.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in