+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Industriële Export Verpakker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.350 - € 2.800 p/m

Vacatureomschrijving

Heb jij twee rechterhanden? Wil jij een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Onze opdrachtgever verpakt industriële goederen zoals machines voor o.a. de voeding-, olie- en gas, chemie- en farmaceutische industrie. Verpakt in houten kisten en kratten, in zware kwaliteit kartonnen dozen, op transportbok of -zadel, gestuwd op vloeren in containers, verpakt in VCI en gewrapt in krimpfolie. De opdrachtgever heeft standaard maten, maar kan ook alle verpakkingen op maat maken, volledig afgestemd op de wensen van de klant.  

Het is dan ook zo dat je de ene dag werkt aan bijvoorbeeld vijf kleine projecten en de dag erna aan één groot project. 

S ’morgens worden de opdrachten verdeeld binnen de verpakking teams. Je werkt vaak met z’n tweeën aan een project en aan de hand van de werkopdracht ga je aan de slag. Voor ingewikkelde verpakkingen zal een tekening beschikbaar zijn, maar vaak verpak je naar eigen inzicht. Hoe gaan de goederen op transport? Weg-, zee- (soms spoor) of lucht ? Aan de hand daarvan bepaal je hoe er verpakt wordt. Je houdt rekening met temperatuurverschillen, het deinen van een schip, waar is het zwaartepunt? De goederen worden op een houten vloer vastgezet, er wordt een houten kist van gemaakt, of het wordt gestuwd in een container. De houten vloer wordt gemaakt door de fabricage afdeling, maar wanneer deze een grote afmeting nodig heeft die niet bij de fabricage gemaakt kan worden, dan maak je hem zelf in de verpakkingshal, samen met je collega.

Een soortgelijke functie zie je alleen bij andere verpakkers, je zal het vak dan ook echt gaan leren door samen te werken met jouw ervaren collega verpakkers. Zij zullen je meenemen in het hele proces waardoor je kan doorgroeien naar een volwaardige verpakker.



Gevraagd

  • MBO werk en denk niveau;
  • Ervaring in de bouw/timmerman is een pre;
  • Je hebt technisch en ruimtelijk inzicht;
  • Je bent nauwkeurig;
  • Je bent een teamspeler;
  • Je bent woonachtig in de omgeving van Utrecht.


Aanbod

  • Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever;
  • Een goed salaris vanaf €2350 tot €2800 bruto per maand (uiteraard op basis van achtergrond en ervaring);
  • Doorgroei- en ontwikkelmogelijkheden;
  • 38-urige werkweek waarbij op vrijdag je weekend al begint om 13.30 uur!


Bedrijfsomschrijving

De opdrachtgever is een familiebedrijf en opgericht in 1982.Zij zijn een toonaangevend export verpakkingsbedrijf met ongeveer 40 medewerkers. In juli 2017 zijn zij vanuit Montfoort en Lopik verhuisd naar een prachtige nieuwbouw locatie in Utrecht op industrieterrein lage Weide. De kracht van de opdrachtgever uit zich in totaaloplossing (turn-key), kwaliteit en kwantiteit, flexibiliteit en vooral het met meedenken met de klant. Zij zijn een vooruitstrevende organisatie met korte schakels en daardoor efficiënt.De opdrachtgever heeft 4 loodsen van in totaal 10.000 m2 en het opslagterrein biedt alle ruimte voor (grootschalige) verpakkingsprojecten. In januari 2020 is de nieuwe opslagloods opgeleverd. Hier heeft de opdrachtgever nog eens 1500 m2 beschikbaar, speciaal voor opslag van de goederen van de klant. De opdrachtgever is  voorzien van overheadkranen die een maximum van 40.000 kgs kunnen tillen, de heftrucks gaan tot 8.000 kgs. De opdrachtgever heeft een modern machinepark, waaronder een CNC houtfrees en beschikken over eigen transportmiddelen.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in