+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

POH-GGZ AZC Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

GOED.

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • 8 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 22,97 p/u

Vacatureomschrijving

Ben jij gepassioneerd over het maken van een verschil in de gezondheidszorg en verlang je naar een rol die zowel betekenisvol als stimulerend is? Ontdek dan deze opwindende kans! Wij zijn enthousiast op zoek naar een toegewijde en gedreven POH-GGZ om ons dynamische team in het AZC te komen versterken.

In de rol van POH-GGZ fungeer je als een cruciale schakel in de gezondheidszorg: je bent de onmisbare rechterhand van de huisarts en een belangrijke verbinding tussen de eerste- en tweedelijnszorg. Je expertise komt tot uitdrukking in het voeren van verdiepende consulten met patiënten, waarbij je niet alleen problemen verheldert maar ook zinvolle, soms langdurige begeleidingstrajecten opzet. Jouw verantwoordelijkheden omvatten ook het geven van psycho-educatie en het implementeren van doelgerichte interventies die het welzijn en functioneren van patiënten aanzienlijk verbeteren.

Je zult werken in een inspirerende omgeving, van maandag tot vrijdag, tussen 08.30 en 17.00 uur, binnen ons levendige gezondheidscentrum op het AZC. Als een toegewijde en deskundige POH-GGZ, speel je een sleutelrol in het verbeteren van het leven van vluchtelingen, een uiterst dankbare en impactvolle taak.

Ben je klaar om je carrière een krachtige en betekenisvolle draai te geven en een tastbaar verschil te maken in het leven van anderen? Dan is deze functie als POH-GGZ in ons gezondheidscentrum op het AZC de perfecte uitdaging voor jou!


Wat breng jij als POH-GGZ AZC
  • Je hebt een relevante opleiding afgerond als POH GGZ  
  • Je hebt ervaring binnen een gezondheidscentrum of een huisartsenpraktijk. 
  • Je bent spontaan, patiëntgericht en communicatief vaardig 
  • Je bent in staat problemen te herkennen en te verhelderen door middel van consulten met patiënten.
  • Je bent in staat korte en langdurige trajecten te ondersteunen.
  • Je kunt voorlichting en psycho-educatie aanbieden om psychische problemen te voorkomen.
     
Wat bieden wij vanuit GOED.

De functie biedt een salaris conform cao Huisartsenzorg vanaf €22,97 bruto per uur tot maximaal €33,17 bruto per uur (€3608,- bruto tot maximaal €4714,- bruto per maand). Daarnaast worden de OV-kosten volledig vergoed of kun je kiezen voor een kilometervergoeding van €0,21 per kilometer.

Onze werkgever is ambitieus en we streven naar de beste werkomgeving voor jou en je collega's. We bieden ook verschillende opleidingsmogelijkheden om je professionele ontwikkeling te ondersteunen.

Kom werken in een gezellige werkomgeving waar we het beste voor jou en je collega's willen!

Goed.Work: Uw Partner in Professionele Bemiddeling!

Bij Goed.Work gaan we verder dan een standaard uitzendbureau; we vormen een toegewijde partner op jouw professionele pad. Wij zijn gespecialiseerd in het verbinden van getalenteerde professionals met boeiende en betekenisvolle functies in diverse sectoren. Onze missie is het realiseren van perfecte matches tussen werkgevers en werknemers, waarbij kwaliteit en een persoonlijke aanpak voorop staan. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging of specifieke expertise hebt, bij GOED ben je aan het juiste adres. GOED. Zorg beschikt over de kennis en vaardigheden die we graag met jou delen. Dit doen we niet alleen met werkgevers, maar ook met jou als werknemer. Samen bepalen we de nieuwe norm binnen de zorgsector.

Vragen?

Indien jij meer informatie wenst of vragen heeft, kun je gerust contact opnemen met een van onze recruiters. Je kunt contact opnemen met Ilhem Aloui d.m.v een mailtje te sturen naar: via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.k of te bellen/appen naar 0648882395. Onze recruiters staan graag voor je klaar om jouw vragen te beantwoorden en jou verder te helpen.



Bedrijfsomschrijving

Goed is het flexbureau voor zorgprofessionals.
Wij ontzorgen zowel de opdrachtgever als de zorgverlener. Hiermee creëren wij de tijd en ruimte voor datgene waar jij goed in bent: zorg verlenen!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in