+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Data Science Consultant - Hybrid Intelligence Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Capgemini

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 40 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

  • Uren: 40
  • Werkplek: Utrecht
  • Ervaring: Senior

Onze Hybrid Intelligence afdeling, bestaande uit ongeveer 25 collega's, is sterk oplossing gedreven voor problemen waar de topwetenschappers van R&D-afdelingen van miljardenbedrijven tegenaan lopen. Dit zijn geen doorsnee problemen, maar problemen die ze vandaag moeten oplossen om morgen de concurrentie voor te blijven. Er bestaan ​​geen blauwdrukken voor deze oplossingen, maar we moeten ze ontdekken in nauwe samenwerking met betrokken onderzoeksteams.

De afdeling bevindt zich in een unieke positie om dit te doen, omdat collega's ‘de taal spreken’ van de wetenschap, maar ook vele technologieën begrijpen om de kloof naar een oplossing te overbruggen. Er zijn medewerkers in dienst met een achtergrond op vrijwel elk wetenschapsgebied. We investeren continu in opleiding en onderzoek om te kunnen concurreren met de besten op deze terreinen.

Als Business Consultant bij Hybrid Intelligence werk je samen met wetenschappelijke en technische klanten om complexe problemen op te lossen en verwachtingen te overtreffen. Vanwege de zeer uiteenlopende behoeften van onze klanten bestaat een aanzienlijk deel van ons werk uit het nauw contact onderhouden met onze klanten om hun vereisten echt te begrijpen en waar we waarde kunnen toevoegen in het domein van Data Science.

Onze projecten variëren van complexe computer- en analytische uitdagingen tot technisch advies, modellering en simulatie. Er wordt van je verwacht dat je op verschillende wetenschappelijke en technische gebieden werkt en graag je ervaring wilt uitbreiden naar nieuwe expertisegebieden. Je zal je inzetten voor het leveren van hoogwaardige oplossingen die echte waarde toevoegen aan de bedrijven van onze klanten.

In het kort

  • Werken aan Data Science / R&D projecten waarin risicomanagement, change control processen en documentatie belangrijke aspecten zijn
  • Samenwerken met stakeholders om behoeften te inventariseren en oplossing te produceren die onze klanten zal verrassen
  • Demonstreren van een goed begrip van complexe technische systemen en processen
  • Pas je sterke analytische vaardigheden toe om de zakelijke en IT-behoeften van onze klanten grondig te begrijpen, vertaal de requirement specificaties naar begrijpelijke taal

Als lid van het Hybrid Intelligence team van Capgemini Engineering werk je aan diverse innovatieve en voldoening gevende projecten die het verschil maken. Ons werk is een fusie van applied mathematics, scientific computing, AI en software engineering. We leveren baanbrekende, multidisciplinaire oplossingen voor onze R&D-gedreven klanten die de generatie-uitdagingen van de mensheid aanpakken, van het ontwikkelen van nieuwe medicijnen tot het benutten van groene energie.

Wij bieden uitstekende vooruitzichten voor jouw toekomst. Hoewel we traditionele carrièrepaden aanbieden, vormen de meeste medewerkers uiteindelijk hun eigen carrière op basis van hun ambities, de vaardigheden die ze hebben ontwikkeld en de projecten waaraan ze hebben gewerkt. We nemen persoonlijke ontwikkeling serieus en alle medewerkers ontvangen een jaarlijkse opleidingsvergoeding die kan worden gebruikt om nieuwe hard en soft skills te leren.

We zijn toegewijd aan het creëren van een diverse omgeving en zijn er trots op een werkgever met gelijke kansen te zijn. We waarderen individuen om wie ze zijn en waarderen de diversiteit die ze op de werkplek brengen.

  • Direct een vast contract en een aantrekkelijk salaris
  • Onbeperkt trainingen volgen bij onze Academy
  • 26 vakantiedagen. Zin in een extra veel vrije tijd? Koop dan dagen bij
  • Een premievrij pensioen
  • Werken waar je maar wilt met onze connectiviteits- en thuiswerkvergoeding
  • Een snelle laptop en een simkaart die je ook privé mag gebruiken

Om succesvol te kunnen zijn in deze functie, verwachten we dat je een brede kennis hebt van software ontwikkeling of Data Science. Omdat onze projecten binnen technische klantomgevingen vallen, is affiniteit hiermee belangrijk. Verder, gezien de complexiteit van onze oplossingen, verwachten we een achtergrond in wetenschap of techniek en domein kennis op gebied van AI, manufacturing of R&D. Hiervoor is een Msc vereist, met een sterke voorkeur in een PhD achtergrond.

Verder zijn communicatieve vaardigheden en het vermogen om technische concepten in eenvoudige bewoordingen uit te leggen belangrijk, zodat aangeboden oplossingen ook daadwerkelijk de klantproblemen oplossen.

Twijfel je of je voldoende in huis hebt om deze functie te vervullen? We gaan graag het gesprek aan, en bovendien kun je diverse trainingen volgen die net dat extra zetje geven!

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in