+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Junior Juridisch Adviseur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vvaa

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • Fulltime
  • HBO of hoger
  • Junior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 4.000 p/m

Vacatureomschrijving

Dit wordt je baan

Jij staat cliënten bij in uiteenlopende privaatrechtelijke vraagstukken. De nadruk ligt op het adviseren en geven van juridische bijstand op het gebied van algemeen verbintenissenrecht; voornamelijk (consument)koopovereenkomsten en overeenkomsten van opdracht. Indien nodig voer je gerechtelijke procedures. Wat jouw werk extra bijzonder maakt? Jouw cliënten zijn zorgprofessionals en je werkplek is VvAA Legal: het advocatenkantoor met hart voor de zorg. Maar dat is nog niet alles; je schrijft artikelen en levert een bijdrage aan de profilering van VvAA. Door jouw kennis te delen, creëer je waarde voor onze leden en klanten: de zorgprofessionals in Nederland.


Dit is wat je nodig hebt

Je hebt minimaal hbo Nederlandse Recht succesvol afgerond en hebt minimaal twee jaar werkervaring als juridisch adviseur of werkzaamheden verricht in een juridische organisatie. Je werkt met plezier en enthousiasme mee aan het verder uitbouwen van VvAA als expert in gezondheidsrecht.


Dit is waar je op kan rekenen

Afhankelijk van je ervaring en kennis word je ingeschaald in schaal 8 (min. € 3.000 max. € 4.000). Dit is op basis van een 38-urige werkweek conform cao Verzekeringsbedrijf Binnendienst. Je komt te werken in een professionele werkomgeving, waarin naast de leden en klanten, ook jouw juridische en persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Groei en ontwikkeling vormen wat ons betreft de sleutel tot duurzame inzetbaarheid van onze mensen. Zo kennen we ruime studie- en opleidingsmogelijkheden, maar ook een dertiende maand, flexibele werktijden, de mogelijkheid om extra verlof te kopen (als je belooft terug te komen) en korting op financiële producten (diverse verzekeringen).


Dit is VvAA en jouw team

Bij VvAA staan we als één team achter de zorg. Samen helpen we ruim 130.000 zorgprofessionals, en organisaties waarin zij werken, met alles waarvoor zij niet zijn opgeleid. Ons kantoor is toegankelijk voor iedereen. Ieder mens is uniek en wij hebben oog voor jou. Juist het verschil tussen onze achtergronden en expertises, versterkt onze slagkracht. Samen weten we meer en kunnen we meer. Samen zijn we één VvAA en staan wij als één team achter de zorg. 

Jij komt te werken bij VvAA Legal: het advocatenkantoor met hart voor de zorg. VvAA Legal bestaat uit verschillende teams met verschillende specialismen: gezondheidsrecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht, vastgoedrecht in de zorg en contractueel recht. Benieuwd naar wat voor zaken VvAA Legal behandelt? Beluister haar podcast. 

Een pre-employment screening maakt onderdeel uit van de procedure, waarbij onder andere een cv-controle wordt uitgevoerd en referenties worden opgevraagd. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wensen wij niet.


Wij bieden
  • Een salaris tussen de € 3.000 en € 4.000
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Een omgeving waar er veel ruimte is voor ontwikkeling en groei
Wij vragen
  • Je hebt een diploma Nederlandse Recht succesvol afgerond
  • Minimaal 2 jaar werkervaring als juridisch adviseur
  • Kennis en ervaring op het gebied van algemeen verbintenissenrecht
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in