+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Technical Support Engineer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Hays

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 5.000 p/m

Vacatureomschrijving

Onze opdrachtgever

Met innovatieve oplossingen helpt onze opdrachtgever, VEGA, de industrie te vereenvoudigen. Dit doen ze met meetinstrumenten, die gemakkelijk te installeren en inbedrijf te nemen zijn en waarbij kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid altijd voorop staat. VEGA is specialist op het gebied van niveau- en drukmeettechniek. Door focus leveren ze de beste technologie en zijn ze marktleider op het gebied van radartechniek. Met een compleet pakket aan sensoren bedient de organisatie de gehele procesindustrie.

Jouw nieuwe functie

Als Technisch Specialist lever je ondersteuning en advies aan in- en externe collega’s over de instrumentatie van VEGA. Je neemt service-opdrachten aan en plant deze in. Dit kan gaan om het inbedrijfstellen van een nieuw geleverd VEGA instrument, inspectie, controle of simpelweg het adviseren van de klant. Samen met je collega’s van de afdeling Technical Support stem je af wie op klantbezoek gaat en wie op kantoor blijft om klanten op afstand te woord te staan. Als kennishouder van VEGA apparatuur ondersteun je ook collega’s van de afdeling Sales bij oplossing van technische problemen/vragen.

Je krijgt te maken met veel diversiteit. De ene dag ben je bij een raffinaderij aanwezig, de volgende dag inspecteer je instrumentatie bij een chocoladefabrikant. Qua werkverhouding ben je ongeveer 60% binnen en 40% buiten.

Bij VEGA kun je rekenen op een gedegen inwerktraject waar veel waarde aan wordt gehecht. Je volgt een trainingsprogramma en gaat met ervaren collega’s op pad om het werk in de praktijk te leren. Daarnaast is er een groot aanbod om jezelf continu te ontwikkelen als professional!

Jouw profiel

Om succesvol te zijn als Technisch Specialist bij VEGA ben je oplossingsgericht, adviserend en communicatief sterk. Je bent comfortabel in een analyserende rol waar ook uitvoerende taken bij komen kijken. Praktisch gezien heb je minimaal een MBO 4 diploma, bij voorkeur richting de elektrotechniek of mechatronica. Eén tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke rol is een sterke pre! Ben je een doorgewinterde Service Engineer met ervaring in vergelijkbare instrumenten en wil je de volgende stap nemen in je carrière? Dan nodigen we jou ook uit om te solliciteren!

De arbeidsvoorwaarden

Je ontvangt een goed salaris tussen de €3.500,- en €5.000,- op basis van kennis en ervaring. Dit salaris wordt aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook kom je te werken in een internationale organisatie op lokaal niveau. De lijnen naar management zijn kort en er wordt veel ruimte geboden voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in