+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Allround Verzekeringsadviseur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Vvaa

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 p/m
  • 13e maand, Opleidingsbudget

Vacatureomschrijving

Dit wordt je baan

Telefonische sales door uitstekende service! Need to say more? Als Verzekeringsadviseur Schadeverzekeringen sta jij onze leden te woord. Je luistert, je vraagt door én zorgt daarna dat je de deal sluit. Jij weet als adviseur precies welke producten (schadeverzekeringen) bij onze leden passen.

Onze leden bellen via Vonage en wij werken met Salesforce waardoor je bij bekende klanten precies ziet wie er belt. Daarnaast geeft het systeem aan welke producten er al worden afgenomen en welke producten er ook geadviseerd kunnen worden. De vragen van onze leden zijn divers. Denk aan: "Ik heb een nieuwe auto gekocht. Hoe kan ik die het best verzekeren?" of "Ik wil beginnen als zelfstandige arts. Wat moet of kan ik qua verzekeringen regelen?"

Met een Wft-basis en Wft-particuliere diploma op zak start je met adviseren over particuliere producten. We bieden je de mogelijkheid om je Wft-zakelijk diploma te behalen, om je vervolgens klaar te stomen voor het adviseren over de beroepsmatige producten. Beschik je al over een Wft-zakelijk diploma én heb je hierin ook de nodige werkervaring? Dan start je mogelijk (eerder) met beroepsmatig adviseren. Het is een hecht team, met een duidelijke missie: Sales door service!


Dit is wat je nodig hebt

Je weet hoe je servicegericht klanten te woord kan staan en daarbij een overeenkomst sluit. Samenwerken in een gezellige en inspirerende kantoortuin vind je fijn. Daarnaast beschik je over minimaal een mbo-diploma, Wft-basis en Wft-particulier. Ben jij minimaal 24 uur per week beschikbaar? Voorkeur voor 32-40 uur. Dan maken wij graag kennis met je!


Dit is waar je op kan rekenen

Jij krijgt een marktconform salaris (afhankelijk van je opleiding en ervaring) van max. € 3.500 bruto per maand op fulltimebasis. Daarnaast heb je recht op een 13e maand, vakantiegeld (8%) en een collectieve resultaatsuitkering.

Jij krijgt de mogelijkheid om je kennis over te dragen én om kennis op te doen. We bieden je de mogelijkheid om te studeren voor je Wft-diploma's, de keuze uit diverse trainingen van GoodHabitz (van een cursus Excel tot Spaans) en een vrij te besteden opleidingsbudget van maar liefst €750 per jaar.

Jij krijgt elk kwartaal de mogelijkheid je wensen voor je rooster aan je collega's van team WFM (Cindy en Maxime) door te geven. Zij zorgt er vervolgens voor dat je van maandag t/m vrijdag (tussen 07:45 en 17:30 uur) wordt ingeroosterd, zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Jij krijgt een buddy (een ervaren collega uit je team zoals Mariëtte) tot je beschikking die openstaat voor jouw ideeën en bij wie je bij vragen direct terecht kunt. Het team bestaat uit ervaren VvAA´ers en talenten, die onlangs bij VvAA zijn gestart.


Dit is VvAA en jouw team

Bij VvAA staan we als één team achter de zorg. Samen helpen we ruim 130.000 zorgprofessionals, en organisaties waarin zij werken, met alles waarvoor zij niet zijn opgeleid. Ons kantoor is toegankelijk voor iedereen. Ieder mens is uniek en wij hebben oog voor jou. Juist het verschil tussen onze achtergronden en expertises, versterkt onze slagkracht. Samen weten we meer en kunnen we meer. Samen zijn we één VvAA en staan wij als één team achter de zorg.

Het team Ledenservice geeft deskundig advies over verzekeringen aan onze leden, professionals in de zorg. Naast het eerste contactpunt te zijn voor onze leden, door aan de voorkant van de binnenkomende kanalen te zitten, heeft dit team ook veel contact met collega's van andere afdelingen. Team Ledenservice van VvAA is een energieke afdeling waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Dit enthousiaste team van ongeveer 30 leergierige en gezellige collega's vindt klanttevredenheid belangrijk en doet er dan ook alles aan om onze leden te ontzorgen door hen van het beste advies te voorzien. Daarnaast is er ook genoeg ruimte voor collega-borrels zoals een Bingo of PubQuiz. Aan je mentale gezondheid wordt zeker gedacht!


Wij bieden
  • een salaris van max. € 3.500 bruto per maand
  • een fulltimewerkweek van 38 uur
  • de kans om door te groeien binnen VvAA
Wij vragen
  • Je beschikt over minimaal een mbo-diploma
  • Je hebt Wft-basis en Wft-particulier
  • Je bent minimaal 24 uur per week (36-40 uur mag ook!) beschikbaar
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in