+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.

Jeugdconsulent Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

BMC

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
BMC

Gevraagd

  • 32 - 36 uur
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Detachering / Vast contract
  • Pensioenregeling, Reiskostenvergoeding

Vacatureomschrijving

Als Jeugdconsulent ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen en begeleiden van jongeren en gezinnen in verschillende situaties. Je werkt nauw samen met verschillende instanties en zet je in voor het welzijn van kinderen en jongeren.

Binnen het vrijwillig kader heb je een rol als onderzoeker, regievoerder en adviseur.

Het is jouw taak om tot de juiste hulpvraag te komen. Dit doe je door gesprekken te voeren met de jeugdige, ouders, betrokkenen. Je gaat ook op huisbezoek bij gezinnen.

Je brengt door middel van deze gesprekken de hulpvraag niet alleen in kaart, maar verheldert deze ook gaandeweg.

De veiligheid en ontwikkeling van het kind staan ten alle tijde centraal. Jij zorgt er als Jeugdconsulent voor dat de veiligheid altijd gewaarborgd is.



Gevraagd

Voor deze functie verwachten wij dat je graag in de jeugdzorg aan de slag gaat en dat je enige ervaring hebt in de jeugdhulpverlening. Daarnaast zoeken wij naar professionals die zich in onderstaande kunnen vinden:

  • Je hebt een afgeronde relevante HBO of WO opleiding in de richting van Jeugdzorg. Denk hierbij aan MWD, SPH, CMV, Social Work (uitstroom Jeugdzorgwerker) of bijvoorbeeld Orthopedagogiek; 
  • Je hebt al enige ervaring met jeugd (bij voorkeur bij een gemeente of Veilig Thuis of als ambulant gezinsbegeleider);
  • Je hebt een SKJ registratie of kunt deze aanvragen;
  • Je bent op korte termijn voor 32 - 36 uur per week beschikbaar;
  • Je bent flexibel en reisbereid.


Aanbod

Arbeidsvoorwaarden

Voor deze functie werk je via BMC (BMC is onderdeel van Yacht) als jeugdconsulent. Dit heeft als bijkomstigheid dat je, via BMC, bij verschillende gemeenten en jeugdzorgorganisaties aan de slag kunt. Goed voor je professionele ontwikkeling en het zorgt voor uitdaging in het werk. Daarnaast bieden wij mogelijkheden voor jou om door te groeien naar een leidinggevende rol. 

Het betreft een tijdelijke functie met de mogelijkheid tot verlenging. Dit betekent dat er na deze opdracht mogelijkheden zijn om een nieuwe opdracht op te pakken als jeugdconsulent of eventueel een nieuwe uitdaging aan te gaan in een andere rol binnen de jeugdzorg. BMC denkt graag met je mee. 

Je bent natuurlijk ook benieuwd naar de arbeidsvoorwaarden:

  • De functie is ingeschaald in schaal 9 van de CAO Gemeenten, afhankelijk van werkervaring en niveau zal je ingeschaald worden;
  • Een volledige reiskostenvergoeding met het openbaar vervoer of een vergoeding van €0,19 per kilometer wanneer je met de auto naar werk reist;
  • Deelname aan een aantrekkelijke pensioenregeling (vanaf dag 1).

Secundaire arbeidsvoorwaarden (via BMC) 

  • Via ons ontwikkelcentrum kun je deelnemen aan SKJ-geaccrediteerde trainingen (vakinhoudelijk) en je hebt de mogelijkheid tot intervisie; 
  • Je bent van harte welkom op onze bijeenkomsten, waarbij je jouw collega’s van BMC kunt ontmoeten tijdens een informatieve workshop/lezing. De ideale manier om je netwerk uit te breiden, te sparren met collega’s en om ervaringen uit te wisselen;
  • De mogelijkheid om door te groeien middels ons expertprogramma Jeugd. Dit betreft een leer- en ontwikkelprogramma waarbij het doel is om jezelf te versterken middels kennisdeling, zelfontplooiing en trainingen. Met de zekerheid van een contract bij BMC voer je opdrachten uit in de Jeugdzorg en volg je verschillende trainingen.


Bedrijfsomschrijving

BMC is een detacheringsorganisatie in de publieke sector, waaronder jeugdhulp. Wij zijn geïnteresseerd om getalenteerde en gepassioneerde professionals te leren kennen die zich graag willen inzetten voor de jeugd. Professionals die van nature werken volgens de nieuwe principes van de jeugdhulpverlening: oplossingsgericht, gezin staat centraal, op zoek naar kansen, mogelijkheden en het activeren en betrekken van het sociale netwerk.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in