+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Rioolmonteur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Regiodienst

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract

Vacatureomschrijving

Introductie

Ben jij de vakman of -vrouw die wij zoeken voor de rol van Rioolmonteur in Utrecht? Wil jij werken in een dynamische omgeving waar jouw expertise in de riooltechniek volledig tot zijn recht komt? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een ervaren en gemotiveerde Rioolmonteur om ons team te versterken.


Organisatie

Wij zijn een vooraanstaand bedrijf in de rioolbranche, gevestigd in het bruisende Utrecht. Met een focus op kwaliteit en klanttevredenheid staan wij bekend om onze betrouwbare dienstverlening. Als Rioolmonteur bij ons kom je terecht in een team van enthousiaste professionals die zich dagelijks inzetten voor het oplossen van diverse rioolproblemen en het onderhouden van rioleringssystemen.


Functie

Stel je voor dat je 's ochtends in je bedrijfsbus stapt, klaar voor een nieuwe dag vol uitdagingen. Je krijgt een melding van een verstopt riool in een historisch pand aan de gracht. Met je ervaring en kennis ga je op pad, gewapend met gereedschap en een can-do-mentaliteit. Ter plaatse lokaliseer je de verstopping en ga je vakkundig aan de slag om het probleem op te lossen. Je voert inspecties uit, verricht reparaties en voert onderhoudswerkzaamheden uit aan diverse rioleringssystemen.

In deze rol werk je niet alleen zelfstandig, maar ook in teamverband. Samen met je collega's zorg je ervoor dat projecten succesvol worden afgerond en klanten tevreden zijn met de geleverde diensten. Je bent het gezicht van ons bedrijf en draagt bij aan onze goede reputatie in de regio.


Functie eisen

Wat verwachten wij van jou als Rioolmonteur? Ten eerste, heb je minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands en bent in het bezit van een rijbewijs B. Daarnaast ben je woonachtig binnen een straal van 25 kilometer van Utrecht. Certificaten zoals VCA is een pre, maar nog belangrijker is jouw hands-on mentaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid.


Aanbod

Wat bieden wij jou als Rioolmonteur? Een uitdagende en afwisselende functie binnen een groeiend bedrijf. Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en het volgen van relevante cursussen en opleidingen. Een prettige werksfeer in een hecht team van vakmensen. Een marktconform salaris, afhankelijk van ervaring en opleiding. En niet te vergeten, een bedrijfsbus, gereedschap en materialen van hoge kwaliteit om je werk goed uit te voeren. Bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.


Sollicitatie

Solliciteer nu via de sollicitatiebutton of neem contact met ons via e-mail/bellen. Wij reageren uiterlijk binnen 48 uur op jouw sollicitatie en hopen jou snel in ons team te verwelkomen!

Telefoonnummer: 020-7058140 Mail: [email protected]

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in