+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures

Productieplanner Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

FC Utrecht werkt

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.800 - € 3.800 p/m

Vacature in het kort

Hou je van werken met unieke ontwerpen en zorg je graag dat alles perfect loopt? Dan is de rol van Productieplanner iets voor jou. Je gaat aan de slag met het plannen en voorbereiden van productie, vaak met speciale decoraties. Je gebruikt Autocad en zorgt dat alles klaar is voor de productie. Je komt te werken bij een bedrijf dat expert is in geluidsisolatie met een team dat samenwerken en creativiteit belangrijk vindt. Plus, je krijgt de kans om te groeien en leuke teamactiviteiten te doen. Lees verder om te zien hoe jij een verschil kunt maken in ons team.
 

Volledige vacaturetekst

Ben jij gedreven om elke decibel onder controle te houden? Streef jij naar perfectie in de productieplanning? En ben jij op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Ben jij gedreven om elke decibel onder controle te houden? Streef jij naar perfectie in de productieplanning? En ben jij op dit moment op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit misschien wel wat voor jou!

Als Productieplanner ben jij verantwoordelijk voor het beheer van de voorbereiding en productieplanning van onze diverse orders. Deze omvatten vaak op maat gemaakte decoratieve ontwerpen. Dit houdt jouw werk afwisselend! Zodra een product is verkocht door jouw collega, treed jij in actie. Je zorgt voor het opstellen van ontwerptekeningen met behulp van Autocad. Na goedkeuring van deze tekening door de klant, ligt de verantwoordelijkheid bij jou om het ontwerp op een efficiënte wijze te laten produceren. Daarbij bereid jij de werkzaamheden voor twee digitale snijplotter machines voor, waaronder het correct instellen en voorbereiden van de juiste snijpatronen. Dankzij jouw expertise in planning zorg je voor een optimale afstemming van uren en materiaalgebruik. Vervolgens dragen jouw collega's in de productie de uitvoering over, waar zij ervoor zorgen dat de order met precisie wordt vervaardigd en verzonden. Als een cruciale schakel in het productieproces speel jij een sleutelrol in het succes van deze operaties!


Over het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is specialist op het gebied van PET-vilt gerelateerde oplossingen. Met ruim 10 jaar ervaring, 500 akoestieke projecten per jaar en een enthousiast team van ongeveer 35 medewerkers, is dit bedrijf een toonaangevend speler binnen de akoestiek en geluidsisolatie. Met focus op duurzaamheid streeft dit bedrijf ernaar om de impact op het milieu te minimaliseren, terwijl ze tegelijkertijd hoogwaardige producten leveren die voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en functionaliteit. Hierbij staan teamwork, creativiteit en continue verbetering centraal. Past deze vacature helemaal bij jou? Solliciteer dan snel!


Wat wij bieden
  • Bruto maandsalaris tussen de €2800 - €3800;
  • Ruime doorgroeimogelijkheden;
  • Hecht team waarmee je elke week borrelt en regelmatig leuke bedrijfsuitjes onderneemt;
  • Fijne werkplek in een mooi pand in de omgeving Utrecht.
Wat wij vragen
  • Minimaal MBO-4 niveau diploma, bij voorkeur in een creatieve of technische richting;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in het plannen van productie;
  • Ervaring met het gebruik van Autocad en technische affiniteit is een pré.
Overige informatie
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in