+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Bij ons krijg je de kans om deel uit te maken van een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in civiele techniek. We zoeken een vrachtwagenchauffeur die van afwisseling houdt. Je werkt aan het leggen van asfalt en helpt ook in de loods. Het werk is van maandag tot zaterdag, soms overdag en soms 's nachts. Je krijgt een goede start door met een ervaren collega mee te lopen. Dit is jouw kans op een vaste baan met mooie arbeidsvoorwaarden. Intrigeert wat je hebt gehoord? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Bij onze klant maak jij deel uit van een dynamisch familiebedrijf met diepgewortelde expertise in civiele techniek. Deze werkgever, actief in de Grond-, Weg-, en Waterbouw, biedt een vaste functie als vrachtwagenchauffeur met de mogelijkheid tot overname.

Wij zijn, voor onze klant, per direct op zoek naar een toegewijde vrachtwagenchauffeur die zich richt op het leggen van asfalt op wegen. In deze allround rol ben je verantwoordelijk voor asfalteerwerk, maar ook voor diverse andere taken, zoals het assisteren in de loods en het voorbereiden en ondersteunen van verschillende functies. Bovendien behoort het rijden op een kraakperswagen tot de mogelijkheden!

Je werkt van maandag tot en met zaterdag in een wisseldienst, afwisselend overdag en 's nachts. Je werkdag begint doorgaans om 06:00 uur. Bij deze werkgever krijg je een grondige introductie, waarbij je de eerste dagen meeloopt met een ervaren collega.

Ben jij de vrachtwagenchauffeur die we zoeken?

Beschik je over een rijbewijs CE, code 95, VCA en bestuurderskaart, en zoek je een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur? Neem dan snel contact met ons via de button "Solliciteer nu" op deze pagina. of bel ons op 030-3076000. Wie weet start jij binnenkort bij deze geweldige werkgever! Heb je nog geen Code 95 of VCA? Geen zorgen, wij kunnen je helpen om deze te behalen!


Functie eisen
  • In bezit van je CE rijbewijs
  • Code 95
  • VCA 
  • In bezit van eigen vervoer
Arbeidsvoorwaarden
  • Betaling conform TLN cao
  • Maximale inschaling D6 
  • Salarisindicatie tussen de €750,- en €900,- bruto per week
  • Uitzicht op een vaste baan!
  • Reiskosten
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in