+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur CE Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.000 - € 3.500 p/m

Vacature in het kort

Maak deel uit van een team van ervaren vrachtwagenchauffeurs en lever essentiële goederen aan verschillende plaatsen. Werk van maandag tot vrijdag, met soms een zaterdag. Er is kans op een vaste baan. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. We helpen je graag bij het vinden van een langdurige baan met fijne collega's. Geen zorgen, alleen een nieuwe kans in de transportsector. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Onze opdrachtgever, met meer dan 90 vrachtwagens en een team van 140 toegewijde medewerkers, ademt ervaring en kwaliteit. En nu is het jouw kans om deel uit te maken van dit bedrijf als vrachtwagenchauffeur CE, gespecialiseerd in de distributie naar diverse instanties.

Als vrachtwagenchauffeur CE ben jij de onmisbare schakel die zorginstellingen en gevangenissen voorziet van essentiële voorraden. Werkdagen strekken zich uit van maandag tot en met vrijdag, met een zaterdagdienst om de drie weken. Jouw dag begint bij zonsopgang, tussen 04:00 en 06:00 uur, en duurt gemiddeld 9 tot 12 uur per dag. Met zo'n 8 tot 10 adressen op je route en de mogelijkheid om je eigen vaste route te krijgen, is elke werkdag een boeiende uitdaging. Dit bedrijf zoekt een vrachtwagenchauffeur CE die representatief en klantgericht is en graag een praatje maakt.

Ben jij de topper die wij zoeken? Als je een vaste baan als vrachtwagenchauffeur CE zoekt bij dit fantastische bedrijf, wacht dan niet langer! Bel ons op 030-3076000 of stuur je CV via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 


Functie eisen
  • Rijbewijs CE
  • Code 95 en Bestuurderskaart
  • Je bent flexibel en representatief
  • Je bent servicegericht en vriendelijk
Arbeidsvoorwaarden
  • Salaris conform TLN CAO
  • Salaris tussen de €900 en €1100 bruto per week
  • Kans op een vaste baan 
  • Reiskosten
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in