+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Vrachtwagenchauffeur autolaadkraan Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

IQ Select

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 40 uur
  • Junior/Medior/Senior
  • Rijbewijs Vrachtwagen aanhanger (CE)

Aanbod

  • Vast contract
  • 3.500 - € 4.500 p/m

Vacature in het kort

Bij een familiebedrijf met een lange geschiedenis zoeken we een vrachtwagenchauffeur met autolaadkraan ervaring. Je werkt van maandag tot vrijdag, zodat je in het weekend vrij bent. Je dag begint vroeg en eindigt wanneer de klus klaar is. Je krijgt een goed salaris en reiskostenvergoeding. Er is ook kans op een vaste baan. Dit is een mooie kans om te werken in een informele sfeer en je in te zetten voor transporten. Klaar om te stralen in deze rol? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Functie omschrijving

Bij onze opdrachtgever, een familiebedrijf met wortels die teruggaan tot de jaren 50, ademen we een informele sfeer en zetten we ons met volle toewijding in voor de optimale verzorging van onze transporten. Voor de standplaats Nieuwegein zoeken we een ervaren vrachtwagenchauffeur met expertise in het bedienen van een autolaadkraan.

Als vrachtwagenchauffeur met autolaadkraan verantwoordelijkheden ben jij de uitvoerder van de ritten die op de routelijst staan. Daarnaast ben je de meester van het laden en lossen met behulp van een autolaadkraan. Ervaring als vrachtwagenchauffeur met autolaadkraan is onmisbaar. Je begint je dag 's ochtends tussen 06:00 en 07:00 uur en stopt pas als de klus geklaard is. Als vrachtwagenchauffeur met autolaadkraanwerkzaamheden werk je gemiddeld 50 uur per week, wat neerkomt op ongeveer 10 uur per dag. Je hebt een vaste werkweek van maandag tot en met vrijdag, zodat je in het weekend volop kunt genieten!

Ben jij de vrachtwagenchauffeur met autolaadkraan ervaring waar we naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en neem direct contact met ons op. Bel ons op 030-3076000 of stuur je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. 


Functie eisen
  • Rijbewijs CE
  • Code 95 en bestuurderskaart
  • VCA
  • TCVT (of je bent bereid dit certificaat via ons te halen)
Arbeidsvoorwaarden
  • Beloning conform TLN CAO
  • €900 tot €1100 netto per week
  • Reiskosten
  • Zicht op een vaste baan 
IQ Select als werkgever

Met het grootste aanbod aan vaste banen bij de mooiste opdrachtgevers, onderscheidt IQ Select zich van andere uitzendbureaus. Wij zien onszelf niet als uitzendbureau, maar als jouw bemiddelaar naar vast werk. Wij hebben de mooiste vacatures bij goede solide bedrijven die het verdienen om ingevuld te worden, echte banen bij prachtige bedrijven! Banen met een langdurig perspectief, een goed salaris en fijne collega’s; dat is wat wij voor jou zoeken en vinden.

Wij zijn er voor alle soorten vrachtwagenchauffeurs en logistieke helden: bij ons heb je volop keuze. Wat jouw expertise ook is, we hebben passende banen voor jou. Onze focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit. We werken samen met de beste bedrijven in de sector die jouw inzet waarderen en belonen met de beste voorwaarden en een vaste baan. Wij zijn geen uitzendbureau, maar jouw brug naar geweldige kansen in de transportwereld. Geen gedoe, geen giswerk: alleen een persoonlijke reis naar een fantastische nieuwe baan.

IQ Select – De supermarkt voor vaste banen in het transport

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in