+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Contractmanager Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Maandag®

  • Gecontroleerde werkgever
  • Werving en selectie
Maandag®

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior/Medior/Senior
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.000 - € 6.200 p/m
  • Auto v/d zaak

Vacature in het kort

Als contractmanager in ons team, leid je je eigen klantteams en werk je samen om klanten blij te maken. Je bent het belangrijkste aanspreekpunt en zorgt voor goede financiële resultaten. Je bouwt sterke relaties op en helpt de organisatie groeien. We bieden een goed salaris, een auto van de zaak, en kansen om te leren en te groeien. Bij ons werk je in een team dat waarde hecht aan samenwerken en open communicatie. Klaar voor verandering? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Over de functie

Ben jij een ervaren contractmanager of -beheerder met ervaring in gebouw gebonden techniek? Grijp dan nu de kans om de kwaliteit van jou werk naar nieuwe hoogten te tillen!

Als contractmanager bij deze organisatie sta je aan het hoofd van je eigen klantteams, waarbij je functioneel leiding geeft aan contractbeheerders, werkvoorbereiders, monteurs en een beheertechnici. Samen streef je naar klanttevredenheid, waarbij jij verantwoordelijk bent voor financiële resultaten en servicekwaliteit.

Je realiseert en beheert klantgerichte contracten en bent het belangrijkste aanspreekpunt voor opdrachtgevers, zoals vastgoedpartijen, zorginstellingen en gemeentes. Bouw sterke relaties op, geef gedegen advies en verzilver commerciële kansen. Als jij klaar bent voor deze uitdagende rol als contractmanager, solliciteer dan nu en zet je ervaring en leiderschap in voor succes!

Je kan direct bellen naar Onno Klockenbrink +31651321657. Of mail je cv via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.


Functie eisen

Bij deze organisatie is alles goed geregeld. Start met een op maat gemaakt inwerkprogramma en deelname aan introductieactiviteiten en de mogelijkheid voor externe opleidingen.

Wat bieden wij jou:

  • Salaris tot €6.200,- bruto p/m afhankelijk van ervaring
  • (Elektrische) auto van de zaak
  • 25 vakantie dagen +adv toeslag
  • Pensioen via BeFrank via Maandag
  • Opleidingsmogelijkheden om je groei te stimuleren
Over het bedrijf

Binnen ons team werken zo'n 70 toegewijde medewerkers dagelijks aan het beheer en onderhoud van diverse gebouwinstallaties. Ons doel is om klanten een comfortabele, duurzame, veilige en gezonde omgeving te bieden. We staan bekend om onze openheid, eerlijkheid, nuchterheid en sterke teamspirit. Onze organisatie vormt een slagvaardig netwerk dat waarde hecht aan lokaal ondernemerschap, waardoor we flexibel en snel kunnen inspelen op regionale behoeften. In onze overtuiging is een diverse en inclusieve werkomgeving met een groot gevoel van eigenaarschap en ondernemerschap van essentieel belang.


Solliciteer

Herken jij jezelf helemaal hierin? Dan ben jij de Contractmanager die past bij Maandag®. Wij kijken uit naar jouw sollicitatie. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort net zo tof uit als die van ons.

Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in