+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Onderhoudsmonteur - Monitoring Systems, Utrecht, winstdelingsregeling + auto van de zaak Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Immontec

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 32 - 40 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • Auto v/d zaak, Pensioenregeling, Winstdeling

Vacature in het kort

Bij GEOCON, de specialist in positionering- en monitoringoplossingen, zoeken we een Site Engineer voor onze meetsystemen. In deze rol werk je aan projecten over de hele wereld. Je gaat aan de slag met het installeren, testen en onderhouden van meetsystemen. Dit doe je zowel op locatie als in de werkplaats. Je maakt deel uit van een team van experts en krijgt de kans om te groeien. Soms werk je ook tijdelijk in het buitenland. Nieuwsgierig naar wat deze functie verder inhoudt? Lees door voor meer informatie.
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij aan de slag bij GEOCON, de specialist op het gebied van positionering- en monitoring oplossingen? Wij hebben plek voor een Site Engineer die zich binnen ons team gaat richten op de meetsystemen van afzinksystemen voor projecten wereldwijd: Canada, Amerika, Azië, Zuid-Amerika en Europa.

Jouw uitdaging: Monteur/ Installateur voor Meetsystemen bij Geocon
Ben jij thuis in elektrotechniek of meet- en regelsystemen? Heb je affiniteit met automatisering, sensorsystemen en bijbehorende software? Ben je enthousiast over een rol waarbij je de ene dag met je laarzen op de bouwplaats staat om meetsystemen te installeren, te testen en op te leveren, en de andere dag meetsystemen assembleert, configureert, test en de bijbehorende kwaliteitssystemen up-to-date houdt in onze werkplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je maakt deel uit van een hecht team van specialisten en krijgt volop kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Daarbij is het gebruikelijk dat onze mensen tijdelijk worden ingezet in het buitenland voor afzink- en transportoperaties, met een duur variërend van één week tot vier weken. Langere periodes zullen altijd in overleg worden besproken.

Wat ga je doen?
Als Monteur bij Geocon heb je een veelzijdige rol, waarbij zelfstandigheid in de uitvoering centraal staat en je ondersteund wordt door onze monitoring specialist. Zelfstandig in uitvoering betekend dat je voor installatiewerk of het verhelpen van storingen ook alleen op pad gaat. In situaties waar het nodig is, werk je samen met collega’s.

Jouw expertise ligt op het gebied installatie en beheer van meetsystemen. Dit houdt in dat je begrijpt hoe de hardware van een meetsysteem werkt, hoe je dit moet bekabelen en installeren, en hoe je het kunt afwerken in de uitdagende omstandigheden van civiele bouwprojecten en infrastructuur. Jouw uitdaging is het tijdig en foutloos installeren en beheren van monitoringsystemen met minimale uitval.

Gevraagd

Waar zijn we naar op zoek?
Voor deze functie zoeken we een enthousiaste doener met kennis en ervaring binnen de elektrotechniek en automatisering. We zoeken een match in affiniteit met civiele bouw, kennis van meettechniek en meetsystemen en je houdt ervan om storingen op te lossen. Je voert keuringen uit en rapporteert deze aan de hand van standaardformulieren. Je kunt je zowel mondeling als schriftelijk goed uitdrukken, waarbij het beheersen van zowel de Engelse als Duitse taal een pré is. Een MBO-opleiding in de elektrotechniek, automatisering of een vergelijkbare achtergrond is een pré, maar we staan ook open voor sollicitaties van kandidaten zonder formele opleiding. Als je minder of meer ervaring hebt, moedigen we je van harte aan om ook te solliciteren. We gaan graag het gesprek aan om te ontdekken of er een goede match is!

Aanbod

Wat bieden wij je?
Een zeer collegiale en gedreven internationale werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei. Een vaste baan met perspectief op een langdurige samenwerking en uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de bouw-CAO.

De belangrijkste arbeidsvoorwaarden:
  • Vaste baan met uitstekende primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goed salaris
  • 43 vakantiedagen per jaar
  • Pensioenregeling
  • Winstdelingsregeling
  • Flexibel en hybride werken (standplaats regio Utrecht)
  • Fulltime dienstverband, maar parttime (minimaal 32 uur) is bespreekbaar.
  • Auto, telefoon en laptop.
Wij zijn een organisatie waarbij de verantwoordelijkheid laag in de organisatie ligt met een bedrijfscultuur van een ondernemend familiebedrijf: warm, open, met oog voor elkaar en met een sterke focus op duurzame inzetbaarheid en zekerheid voor de lange termijn.

Meer informatie en solliciteren
Ben jij enthousiast, ambitieus en heb je een passie voor uitdagende werkzaamheden? Vind je het leuk om in teamverband aan gave projecten in binnen- en buitenland te werken? Dan ben je bij Geocon aan het juiste adres! Solliciteer vandaag nog en wordt onderdeel van ons team dat altijd streeft naar succes!

Je kunt solliciteren door je CV of LinkedIn profiel te mailen naar Roos Steenvoorden, via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

Opmerking voor recruiters:
Gelieve niet te reageren op deze vacature. We accepteren alleen directe sollicitaties van kandidaten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in