+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Traineeship werkvoorbereiding | Regionale Aannemer Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Building Heroes

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • Fulltime
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)

Aanbod

  • Traineeship
  • 2.800 p/m

Vacature in het kort

In ons traineeprogramma word je klaargestoomd tot een werkvoorbereider in de bouw. Je werkt aan een spannend woningbouwproject en leert alles over het vak. Je krijgt een goed salaris en de kans om echt aan de slag te gaan. Ook volg je regelmatig trainingen om nog beter te worden. We zoeken iemand die net klaar is met een opleiding in de bouw, die houdt van techniek en graag in een team werkt. Ook is het handig als je een rijbewijs hebt. Enthousiast over wat je tot nu toe hebt gelezen? Ontdek nu meer!
 

Volledige vacaturetekst

Be a hero

In dit tweejarig traineeprogramma krijg je de unieke kans om te groeien tot een volwaardige werkvoorbereider. Je wordt ondergedompeld in een levendige teamomgeving, waar je nauw zult samenwerken met ervaren werkvoorbereiders, projectleiders en uitvoerders, en specifiek begeleid wordt door een senior werkvoorbereider. Je zult worden ingezet op een uitdagend binnenstedelijk woningbouwproject, waarbij je geleidelijk meer verantwoordelijkheden krijgt. Uiteindelijk ben je in staat om zelfstandig de voorbereiding van onze woningbouwprojecten te verzorgen.

Gedurende dit traineeprogramma leer je niet alleen hoe je werkplannen opstelt, technische tekeningen controleert, offertes aanvraagt en beoordeelt, en de projectplanning bewaakt, maar verbeter je ook je vaardigheden op het gebied van projectmanagement en communicatie. Dit wordt ondersteund door tweemaandelijkse trainingen waarbij de rol van werkvoorbereider centraal staat. Dit traineeship biedt je de ideale opstap naar een succesvolle carrière in de bouwsector.

Benefits

Ben je klaar om je carrière als werkvoorbereider te beginnen en tegelijkertijd je kennis en vaardigheden te verbeteren? Dan hebben wij het perfecte aanbod voor jou. Als deelnemer aan ons tweejarige traineeship bij deze vooraanstaande ontwikkelende bouwer, krijg je de unieke kans om te leren terwijl je werkt.

We bieden je een startsalaris van €2800,- per maand, en dat is nog maar het begin. Je krijgt de kans om hands-on ervaring op te doen met uitdagende projecten, terwijl je tegelijkertijd wordt begeleid en getraind door ervaren professionals in het veld. Dit traineeship is ontworpen om een evenwichtige combinatie van werken en leren te bieden. Je zult niet alleen waardevolle praktijkervaring opdoen, maar je zult ook regelmatig deelnemen aan trainingen en cursussen die specifiek zijn ontworpen om je kennis van het vakgebied te verdiepen en je vaardigheden te verbeteren.

Bouwstenen voor succes

Heb je onlangs je MBO of HBO Bouwkunde opleiding afgerond en ben je klaar om je carrière in de bouwsector te starten? Dan is dit Traineeship de ideale kans voor jou!

We zijn op zoek naar een proactieve starter met een sterke technische affiniteit en interesse in bouwtechnieken, bouwmaterialen en bouwprocessen.

In deze rol verwachten we dat je technische tekeningen en specificaties kunt lezen en interpreteren, problemen kunt identificeren en oplossingen kunt voorstellen. Je zult ook effectief moeten communiceren met verschillende stakeholders, zoals projectleiders, aannemers en leveranciers. Je organisatorische vaardigheden en zelfredzaamheid worden op de proef gesteld, aangezien je meerdere taken tegelijkertijd zult beheren en prioriteiten moet stellen, terwijl je ook deadlines haalt en onder druk werkt.

We zoeken naar een echte teamspeler die een positieve bijdrage kan leveren aan de teamdynamiek. Je moet leergierig zijn, openstaan voor feedback en ernaar streven om je vaardigheden voortdurend te verbeteren. Een rijbewijs B is een pre, gezien de mogelijkheid dat je bouwplaatsen moet bezoeken.



Bedrijfsomschrijving

Onze opdrachtgever, een vooraanstaande regionale aannemer in de woningbouwsector, genereert jaarlijks een omzet van 100 miljoen euro. Met een sterke nadruk op woningbouwprojecten, hebben ze een stevige reputatie verworven voor het ontwikkelen en realiseren van woningen in alle segmenten. Deze organisatie is trots op haar mensgerichte cultuur, waarin saamhorigheid en respect voor ieders unieke bijdrage centraal staan. Ze streven naar een werkomgeving waarin iedereen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt, en werken als één team aan hun gezamenlijke doelen. Wat hen onderscheidt, is hun voortdurende zoektocht naar innovatie in de woningbouwsector. Ze zijn toegewijd aan het leveren van uitzonderlijke resultaten voor hun klanten en streven ernaar om een positieve impact te hebben op de gemeenschappen waarin ze actief zijn. Dit doen ze door duurzaam en maatschappelijk verantwoord te ondernemen en door duurzame samenwerkingsverbanden met hun partners aan te gaan. Als je op zoek bent naar een dynamische en uitdagende werkomgeving waar je de kans krijgt om een echt verschil te maken, dan is deze organisatie de perfecte plek voor jou.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in