+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Technisch manager Werktuigbouwkundig Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

ProRail

  • Directe werkgever

Gevraagd

  • 36 uur
  • MBO of hoger
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 4.538 - € 6.622 p/m
  • Opleidingsbudget

Vacature in het kort

In deze rol ben je de expert op het gebied van werktuigbouwkunde en verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van verschillende panden. Je werkt samen met een team en zorgt voor het opstellen van beleid, implementeren van innovaties en het beheren van de onderhoudscontracten. Je krijgt een vast contract, de mogelijkheid om hybride te werken, een NS-Business Card of kilometervergoeding, en een persoonlijk ontwikkelbudget. Samen met je collega's draag je bij aan de groei en professionalisering van het bedrijf. Nieuwsgierig naar hoe jij een verschil kunt maken? Lees verder!
 

Volledige vacaturetekst

Jij bent dé persoon als het gaat om kennis, visie en regie op het werktuigbouwkundige vakgebied van Onderhoud en Beheer.

Werk om trots op te zijn
Binnen onze facilitaire afdeling (Human Facility Management, HFM) zijn we verantwoordelijk voor zo’n 40 locaties waar onze mensen werken. Vanuit het team Vastgoed & Huisvesting ben jij verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud op werktuigbouwkundig vlak van onze vastgoedportefeuille. Deze bestaat uit zowel eigendomspanden als huurpanden. Als technisch manager ben jij verantwoordelijk voor het opstellen van beleid op dit gebied. Daarnaast implementeer je innovaties en houd je rekening met relevante marktontwikkelingen, waarbij je nauw samenwerkt met je directe collega's.

Andere verantwoordelijkheden: 
  • Samen met de andere technisch managers en onze facility managers in het land voer je het regie op het gebied van het landelijk onderhoud door onze gecontracteerde onderhoudsbedrijven.
  • Het deelnemen aan diverse (hard of softservice) projecten waar jouw expertise bij gevraagd wordt. 
  • (Mede) Opstellen van businesscases en kostenramingen horende bij projecten, (vervangings-) onderhoud en/of ter verbetering van onze dienstverlening.
  • Samen met het serviceteam in gesprek zijn om zodoende onze interne klanten en eindgebruikers te informeren over relevante ontwikkelingen op het gebied van het (bouwkundig) beheer en onderhoud. 
Op een reguliere werkdag geef jij advies aan de assetmanager en je teammanager, bereid je memo's voor, zorg je ervoor dat gemaakte afspraken worden vastgelegd en vertaal je beleid naar concrete taken voor het serviceteam of de onderhoudsbedrijven.

Jouw plek
We bieden graag ruimte aan iedereen. Daarbij zien we talent als basis en diversiteit als kracht om samen betere resultaten te behalen. Voor jou als technisch manager Werktuigbouwkundig is er plek op de afdeling Human Facility Management. Je werkt in een multidisciplinair (Agile) team. 
We zijn als HFM, maar ook als team nog volop in ontwikkeling. Samen met je collega’s help jij ProRail te professionaliseren. 

Jouw arbeidsvoorwaarden
  • Een bruto maandsalaris tussen € 4.538,- en € 6.622,- o.b.v. 36 uur per week, schaal 9.
  • Direct een vast contract. Wij hebben vertrouwen in jou. 
  • Wij werken hybride, waardoor jij samen met je team, bepaalt wanneer je thuis of op kantoor werkt. 
  • Een NS-Business Card met TreinVrij of kilometervergoeding (€ 0,22 per kilometer onbelast bij maximaal 70 kilometer retour per dag).
  • Een persoonlijk ontwikkelbudget tot € 1.000,- per jaar. Ontwikkelen is bij ProRail de normaalste zaak.
  • 13,61% van jouw brutosalaris in de vorm van een Individueel KeuzeBudget (IKB). Aan jou de keuze waar je dit voor inzet. Dit budget is inclusief 8% vakantietoeslag en 3,25% decemberuitkering.
Jouw inbreng
Bij ProRail vinden wij het belangrijk dat jij gewoon jezelf kan zijn. Daarom zijn wij benieuwd naar wie jij bent. Als technisch manager Werktuigbouwkundig breng je sowieso mee:
  • Mbo 4 / hbo werk en denkniveau richting Werktuigbouwkunde.
  • Ervaring met het zelfstandig oplossen van (werktuigbouwkundige en regeltechnische) vraagstukken over diverse locaties en hierin heb je aantoonbare werkervaring.
  • Ervaring met en kennis van GBS systemen is een pre.
  • Ervaring met het opstellen van een meer jaren onderhoudsplan en het vertalen naar een uitvoeringsjaarplan in samenwerking met je directe collega’s en leveranciers.
  • Aantoonbare ervaring met het aansturen van leveranciers vanuit een regio houdende rol op het gebied van beheer, onderhoud en projecten.
Jouw sollicitatie
Wil je als technisch manager werken aan de toekomst van Nederland én aan die van jezelf? Solliciteer vóór zondag 30 juni 2024. De vacature staat voor langere tijd open, maar we kijken regelmatig naar de nieuw binnen gekomen reacties. Toch eerst nog een vraag? Stel deze gerust aan Roos Bleijenburg via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Stefan van Burik via via de button "Solliciteer nu" op deze pagina..

Spoedig na jouw sollicitatie mag je een terugkoppeling verwachten.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in