+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker lege flessen Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

Tempo-Team

  • Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime/Fulltime
  • LBO / VMBO of hoger
  • Junior

Aanbod

  • Tijdelijk contract
  • 13,27 p/u

Vacature in het kort

Bij Kuehne Nagel in Utrecht kun je parttime en flexibel werken als magazijnmedewerker. Je gaat aan de slag met het verwerken van retour gekomen flessen. Er zijn veel doorgroeimogelijkheden, zoals het behalen van een reachtruckcertificaat en het worden van operator. Je wordt goed ingewerkt en krijgt begeleiding. Plus, je werkt in ploegendiensten, dus er zijn veel toeslagen. Dit is een kans om voor lange tijd deel uit te maken van een internationaal bedrijf en te groeien in je werk! Klaar voor een nieuwe uitdaging? Lees verder om te zien of deze vacature bij jou past.
 

Volledige vacaturetekst

Snel aan de slag, parttime of fulltime! Dat kan bij Kuehne Nagel in Utrecht. Je verdient tussen de € 13,27 per uur en € 19,90 per uur, afhankelijk van welke toeslagen je meepakt. Daarnaast kun je doorgroeien tot heftruckchauffeur en zelfs operator. En niet te vergeten dat je met enthousiaste collega's samenwerkt. Solliciteer direct als magazijnmedewerker!

Wat bieden wij jou
  • Uurloon overdag: € 13,27
  • Op zaterdag verdien je tot €19,90 incl toeslag
  • Enthousiaste collega's om je heen!
  • Parttime of fulltime werk
  • Doorgroeien tot operator
Wie ben jij

Als magazijnmedewerker ben jij op zoek naar een baan voor langere tijd. Je bent minimaal een half jaar beschikbaar. Daarnaast ben je:

  • In staat een VOG aan te vragen
  • Niet bang voor vieze geurtjes! Je werkt o.a. met teruggezonden lege flessen
  • Beschikbaar in minimaal twee ploegen: 06:00 - 15:00 en 10:00 tot 19:00 en 14.45 - 23:45 . Kom je met OV? Geen probleem! Dan begin jij 's ochtends iets later!
Wat ga je doen

Nadat iedereen kort is gebrieft, kan de werkdag beginnen! Als magazijnmedewerker ga jij de retour gekomen flessen verwerken. Ze komen overal vandaan, denk aan horeca, sportclubs, retail en zelfs pretparken. Het zijn voornamelijk plastic flessen en lege blikjes waar statiegeld op zit. Ze komen binnen in grote plastic zakken van 15 kilo per stuk. Deze dienen uit de vrachtwagens gehaald te worden en naar de telmachines gebracht te worden. Voordat ze de telmachine ingaan, worden de labels van de flessen gescand. Hierdoor weet de machine hoeveel flessen en blikjes er per bedrijf zijn ingeleverd. In de telmachine wordt alles geteld, geleegd en wordt de viezigheid van de flessen af gehaald. Ook worden ze gesorteerd op wit, bont en overig. Ben jij hierna toe aan nóg meer uitdaging? Geen probleem. Je kunt jouw reachtruckcertificaat behalen en reachtruck rijden. Ook is het mogelijk om door te stromen naar operator voor de persmachines. Hier help jij dan ook mee met storingen oplossen. Bij Kuehne en Nagel verveel jij je nooit!

  • Lossen van vrachtwagens
  • Flessen scannen en in machines plaatsen
  • Doorgroeien tot operator!
Waar ga je werken

Je hebt vast wel eens eerder van Kuehne en Nagel gehoord. Het is een groot internationaal dienstverlener met vele magazijnen verspreid door heel Nederland. Zo is er ook een locatie in Utrecht. Hier worden onder andere de retouren van de Statiegeld Nederland verwerkt. Als magazijnmedewerker word jij goed ingewerkt. Je krijgt een buddy die jou alle tips & tricks aanleert. Jouw ontwikkeling wordt bijgehouden in een inwerkpaspoort. Qua arbeidsvoorwaarden zit je ook goed. Je krijgt vaste uren en werkt in fulltime dienstverband. Je pakt lekker veel toeslagen mee doordat je in ploegendiensten werkt. Daarnaast heb je diverse doorgroeimogelijkheden tot heftruckchauffeur en operator. Én je kunt ook nog eens voor lange tijd terecht bij Kuehne en Nagel!

  • Goede begeleiding
  • Veel toeslagen
  • Doorgroeien tot heftruckchauffeur en operator
Sollicitatie

Snel aan de slag als magazijnmedewerker? Solliciteer dan direct bij Kuehne en Nagel in Utrecht! Heb je nog vragen? Bel, mail of app ons dan. Je kunt nu ook zonder CV solliciteren! Tot snel!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Aanbod

Sollicitatieprocedure
Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in