+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Magazijnmedewerker Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer via Werkzoeken.nl (zonder cv)

UBN Uitzendbureau

  • Gecontroleerde werkgever
  • Uitzendbureau
UBN Uitzendbureau

Gevraagd

  • Parttime
  • MBO of hoger
  • Junior
  • Rijbewijs Auto (B)
  • Nederlands (taal)

Aanbod

  • Vast contract
  • 13,50 - € 14,50 p/u

Vacature in het kort

In ons magazijn speel je een belangrijke rol. Je werkt in een magazijn met 2 verdiepingen, waar alle producten netjes geordend staan. Je taak is om de bestellingen klaar te maken, in te pakken en klaar te zetten voor verzending. Dit doe je zorgvuldig met behulp van een pakbon. Je werkt niet alleen aan bestellingen, maar ook aan het uitpakken van nieuwe goederen en het controleren van de voorraad. Het is jouw taak om het magazijn netjes en geordend te houden. Benieuwd naar jouw mogelijkheden? Ontdek het nu!
 

Volledige vacaturetekst

Als magazijnmedewerker ben jij de belangrijkste schakel in dit bedrijf. Een klein foutje kan grote gevolgen hebben voor de klanten die de producten ontvangen. Dit maakt het extra belangrijk dat je secuur en nauwkeurig te werk kan gaan.
Het magazijn waarin je aan de slag bestaat uit 2 verdiepingen. Alle producten zijn opgesteld in stellingen die alfabetisch gecategoriseerd zijn. In de stellingen liggen alle producten genummerd en op volgorde klaar.
Met een pakbon verzamel je de juiste producten en breng je deze naar je werkplek. Bij je werkplek pak je de producten in, maak je een verzendlabel en zorg je dat het pakket helemaal klaar is voor verzending.
De ingepakte producten worden verzonden naar consumenten en bedrijven in heel Europa.

Als magazijnmedewerker ben je naast het klaarmaken van de orders ook bezig met andere taken. Zo pak je de inkomende goederen uit en leg je deze op de juiste plek in het magazijn. Je controleert de voorraad en trekt op tijd aan de bel bij jou leidinggevende als de voorraad dreigt op te raken. Ook waarborg je de orde en netheid in het magazijn.


Gevraagd

Als magazijnmedewerker is het belangrijk dat:
  • Je 5 dagen per week beschikbaar bent;
  • Je op zoek bent naar een baan voor langere tijd, met uitzicht op een vast contract;
  • Je de Nederlandse taal spreekt en kan lezen;
  • Je secuur kan werken en het niet erg vindt om de hele dag staande werkzaamheden te verrichten;
Arbeidsvoorwaarden
Wil je geen nummertje zijn binnen een grote organisatie? Kom dan werken bij onze opdrachtgever in Utrecht Overvecht als magazijnmedewerker!
Onze klant is een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de inkoop en verkoop van schakelbakken voor auto's. Er komen dagelijks orders binnen die direct verwerkt en verzonden worden. Het aantal binnenkomende orders is variërend tussen de 30 en 50 orders per dag. Als magazijnmedewerker ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor de gehele afhandeling van bestellingen en orders.

De arbeidsvoorwaarden als magazijnmedewerker bij dit bedrijf zijn:
  • Salaris tussen de € 13,50 en € 14,50 bruto per uur;
  • Vast contract; heb jij de wens voor een vast contract bij onze opdrachtgever? laat dit weten en we kijken wat er mogelijk is;
  • Vaste rooster dagen van maandag tot en met vrijdag van 08:30 - 17:00 uur. Liever parttime aan de slag in de middaguren? Geen probleem.
  • Teamwork, een klein vast team van andere 2 collega's.


Bedrijfsomschrijving

Uw deskundige partner op het gebied van transmissies, stuurbekrachtigingen en motormanagementcomputers (ECU's). Transmission Products Europe B.V. - voorheen ATP Nederland - is gespecialiseerd in automatische en handgeschakelde (ruil)transmissies en transmissieonderdelen voor elk type auto. Dus ook voor bijvoorbeeld bedrijfsauto's, tractors en vorkheftrucks. Daarnaast verkopen en distribueren we (revisiesets voor) stuurbekrachtigingen en ECU's. Transmission Products Europe B.V. staat al jaren bekend als een betrouwbare en loyale partner voor reparatie- en revisiebedrijven die zich bezighouden met de handel in (automatische) versnellingsbakken, stuurbekrachtigingen en koppelomvormers.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in