+30 km
Uren
Opleiding
Dienstverband
Ervaring
Salaris
Datum
Bedrijfstype
Zoek vacatures
Soortgelijke vacatures omgeving Utrecht.
Laad meer vacatures

Medewerker zagerij Utrecht

Solliciteer nu
Solliciteer als één van de eersten
Opslaan
Solliciteer nu
Opslaan
Delen
  Solliciteer als één van de eersten

Teamflex

  • Werving en selectie

Gevraagd

  • 38 uur
  • Geen opleiding vereist
  • Junior/Medior/Senior

Aanbod

  • Vast contract
  • 2.318 - € 2.729 p/m

Vacature in het kort

Kom werken in ons team dat prachtige meubels maakt! Als Medewerker Zagerij zorg je ervoor dat hout op de juiste manier wordt gezaagd. Je werkt met speciale machines en zorgt dat alles netjes en veilig is. Je maakt ook verpakkingen voor de meubels die we maken. Elke dag is anders, met nieuwe dingen om te doen. Je helpt mee aan het hele proces van hout tot meubel. Op zoek naar een inspirerende baan? Ontdek het hier!
 

Volledige vacaturetekst

Wil jij deel uitmaken van een dynamisch team dat meubels van topkwaliteit produceert? Dan is dit jouw kans! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Medewerker Zagerij om ons team te versterken.


Als Medewerker Zagerij ben je verantwoordelijk voor het precies zagen en bewerken van verschillende houtsoorten volgens specificaties. Je werkt met geavanceerde zaagapparatuur en zorgt ervoor dat de materialen nauwkeurig worden gesneden om aan onze productienormen te voldoen. Daarnaast draag je bij aan het onderhoud van de machines en zorg je voor een veilige en georganiseerde werkomgeving. Als timmerman ben je een expert in het ontwerpen van de perfecte verpakkingen voor transport over de weg, per vliegtuig of over zee. Je levert een essentiële bijdrage aan het maken van houten bekistingen. Geen enkele dag is hetzelfde, aangezien er dagelijks nieuwe producten moeten worden ingepakt. De ene dag werk je aan zes kleine projecten, terwijl je de volgende dag bezig bent met twee grote projecten.



Gevraagd

  • Je bent woonachtig in Utrecht en omstreken;
  • Een heftruckcertificaat is een pré;
  • Je bent van maandag t/m vrijdag beschikbaar;
  • Enig ervaring als timmerman of je hebt handigheid.


Aanbod

  • Doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
  • Recht op vergoeding voor overuren;
  • Mogelijkheid tot flexibele werktijden;
  • Een sterk team van enthousiaste professionals om mee samen te werken.
Meer informatie

Sluit je aan bij ons team en maak deel uit van een dynamische werkomgeving waar jouw bijdrage wordt gewaardeerd. Solliciteer vandaag nog en ontdek de opwindende mogelijkheden die op je wachten als Medewerker Magazijn bij ons bedrijf!



Bedrijfsomschrijving

Het bedrijf werd opgericht in 1982 en is een familiebedrijf. Ze zijn een toonaangevend exportverpakkingsbedrijf met circa 40 medewerkers. In juli 2017 verhuisden ze van Montfoort en Lopik naar een prachtige nieuwbouwlocatie in Utrecht op het industrieterrein Lage Weide. De kracht van het bedrijf ligt in het bieden van totaaloplossingen (turn-key), kwaliteit en kwantiteit, flexibiliteit en vooral het meedenken met de klant. Het bedrijf is vooruitstrevend met korte communicatielijnen en daardoor efficiënt. Ze beschikken over 4 loodsen met een totale oppervlakte van 10.000 m2 en het opslagterrein biedt ruimte voor (grootschalige) verpakkingsprojecten. In januari 2020 werd een nieuwe opslagloods opgeleverd, waardoor er nog eens 1500 m2 beschikbaar is voor opslag van klantengoederen. Ze zijn uitgerust met overheadkranen die tot 40.000 kg kunnen tillen, terwijl de heftrucks tot 8.000 kg gaan. Bovendien beschikken ze over een modern machinepark, inclusief een CNC-houtfrees, en hebben ze eigen transportmiddelen tot hun beschikking.
Vacature opslaan
 Vacature delen
Sluit
Je notitie is succesvol opgeslagen
Voeg een notitie toe aan deze vacature
Opslaan
Sluit
Bedankt, je melding is verstuurd
Rapporteer deze vacature
Leg kort uit waarom je deze vacature rapporteert:
Versturen
Terug naar vacatures
Sluit
Kies 1 of meer
Sluit
Vacature opgeslagen
Klik op het hartje bovenaan de pagina om je opgeslagen vacatures te zien.
Terug naar vacatures
Sluit
Vul een in